Empatec haalt Bos Mechanisatie en Beijk Catering in huis


Empatec gaat de samenwerking aan met Bos Mechanisatie en Beijk Catering. Meerdere werknemers van Empatec worden gedetacheerd bij de twee organisaties en blijven werkzaam op dezelfde werkplek. Bos doet per 1 januari 2018 reparaties aan en onderhoud van de groenmachines van Empatec, bij Empatec in Sneek. Empatec heeft per 5 maart 2018 de kantine uitbesteed aan Beijk Catering, op de locaties Sneek en Franeker.

Empatec is voor zijn ‘niet-kernactiviteiten’ op zoek gegaan naar partners met expertise, die Empatec ontzorgen. Empatec wil zich namelijk meer focussen op haar eigen dienstverlening. Bos en Beijk Catering gaan de samenwerking met Empatec aan voor langere tijd. Bij Bos gaat het om detachering van acht onderhoudsmonteurs van Empatec en bij Beijk om vier medewerkers.

Samenwerking Empatec en Bos Mechanisatie
In de loop der jaren zijn bij Empatec ervaren mensen met pensioen gegaan. Zij kenden de kneepjes van het vak. Machines worden ook steeds complexer en lastiger in onderhoud. Empatec vond in Bos Mechanisatie de aangewezen partij om deze aspecten aan te pakken. Bos zorgt bij Empatec voor onderhoud van de machines van Empatec, de inkoop ervan, de keuring en brengt structuur aan in het werkproces. Dit heeft als doel dat de machines vaker en langer kunnen draaien en de veiligheid gewaarborgd is. Een werkleider van Bos stuurt de werkplaats bij Empatec aan.

Samenwerking Empatec en Beijk Catering
Met Beijk Catering haalt Empatec expertise en kwaliteit binnen van een ervaren en professioneel cateringbedrijf. Met deze professionalisering zorgt Empatec voor meerdere verbeteringen: een kwalitatieve leeromgeving voor SW medewerkers en een opleidingskans voor medewerkers die willen en kunnen uitstromen naar andere vestgingen van Beijk, maar ook naar het bedrijfsleven. Daarnaast zorgt Beijk voor aanpassing van de locaties. Empatec voldoet met de uitbesteding volledig aan de hygiëne en Arbo- en milieuwetgeving. Twee werkleiders van Beijk sturen de kantinemedewerkers op beide vestigingen aan.


Op de foto:
Algemeen directeur Harry de Wit van Empatec en Feite Bakker, eigenaar Bos geven elkaar een ferme handdruk als start van een mooie samenwerking


Op de foto:
Martijn, werknemer bij Bos, poseert trots naast een machine


Op de foto:
het horecateam van Empatec onder leiding van Beijk Catering op hun eerste werkdag in de nieuwe setting

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.