Over ons

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar bij Empatec zien we dat iedereen een steentje kan bijdragen en dat werken gelukkig maakt. Op je werk ontmoet je mensen, voel je je gewaardeerd en kun je je ontwikkelen. Bij Empatec bieden we die goede werkplek én leveren we kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Zo werken we met ISO9001, SKAL en FSSC 22000 certificering waarmee we voldoen aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Op deze manier leveren we waarde voor het bedrijfsleven en werkgeluk voor onze mensen en de samenleving.

Jaarverslag 2023

Bekijk hier ons jaarverslag van 2023.

Jaarverslag 2023

 

Ons motto

Wij geloven in werkgeluk!

Kom erbij

Ieder mens verdient een plek waar je wordt gezien en gehoord. Collega’s waar je lief en leed mee deelt. Werk dat bij je past. Daar worden je talenten en gaven ontdekt. Zo’n plek zijn wij voor jou. Wees welkom.

Werk

Werk is goed voor elk mens. Werk geeft kleur en structuur aan je leven. Het maakt je ook trots op wat je kunt. Werk geeft voldoening en geluk als je weet dat het waardevol is voor je collega of voor de klant. Ervaar het zelf.

Waardevol

Je bent waardevol. Niet alleen omdat wij het zeggen, maar ook omdat onze klanten en opdrachtgevers erg blij zijn met je werk. Iedere dag weer. Zo draag jij een steentje bij aan het geluk van een ander. Wie wil dat nou niet?

Ontwikkelen

Wij geloven dat ieder mens zich altijd kan ontwikkelen. In je werk en als persoon. Door te werken ontdek je waar je goed in bent en waarin je je verder kunt ontwikkelen. Wij helpen je door samen op zoek te gaan naar de plaats die het beste bij je past. Bij Empatec of bij een ander mooi bedrijf. Waarin wil jij je ontwikkelen?

Zien

Dat je echt gezien wordt zoals je bent is een belangrijke pijler onder werkgeluk. We vertellen dat niet alleen aan de mensen die bij ons werken. De hele regio mag zien hoe bijzonder onze mensen zijn en hoe belangrijk werkgeluk is. Samen zorgen we ervoor dat onze samenleving jou net zo ziet als wij. Wie zie jij echt?

De organisatie

Filter op:

Algemeen bestuur

De gemeenschappelijke regeling Fryslân-West is 100%  aandeelhouder van Empatec. De gemeenschappelijke regeling is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten De Fryske Marren, Harlingen, Waadhoeke en Súdwest-Fryslân. De regeling beoogt de taken van en voor gemeenten op het terrein van de gesubsidieerde arbeid op bedrijfsmatig verantwoorde wijze uit te voeren.

Lees meer over het algemeen bestuur

Raad van Commissarissen

De heer E. van der Sluis – voorzitter
De heer H.A. Bouma – vice-voorzitter

Mevrouw I. Hutten – Lid

De heer S. Huizinga – Lid
Mevrouw G. Duursma – Lid

 

Veelgestelde vragen
 • Welke diensten en producten kan Empatec leveren?
  Empatec heeft vier verschillende vakbedrijven: Dienstverlening, Maakwerk, Verpakken en de Groeituin. Bij Dienstverlening werken onze mensen bijvoorbeeld in de groenvoorziening, het schilderwerk, schoonmaak en natuurbeheer. Bij Maakwerk maken we alles van hout en metaal en we monteren. Bij Verpakken kunnen we zowel food als non-food inpakken en ompakken en we bestickeren verpakkingen. In de Groeituin kweken we zowel in de tuin als in de kas verschillende gewassen en we detacheren onze mensen bij verschillende telers in de regio.
 • Wat is de meerwaarde van werken met Empatec?
  Wij leveren niet alleen topkwaliteit producten en diensten, maar hebben ook een grote maatschappelijke waarde. Door samen te werken met Empatec maak jij het verschil in het leven van onze mensen. Je draagt bij aan hun ontwikkeling en werkgeluk.
 • Kan Empatec de kwaliteit leveren die een commercieel bedrijf ook levert?
  Jazeker. Bij Empatec zorgen we voor goede begeleiding van onze medewerkers, zodat we hoogwaardige producten kunnen leveren. We beschikken over ISO9001, SKAL en FSSC 22000 certificaten. Hiermee voldoen we aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.
 • Kan ik ook mensen van Empatec in dienst nemen?
  Jazeker. Door mensen van Empatec bij jouw bedrijf te detacheren of in dienst te nemen draag je bij aan de individuele ontwikkeling van onze mensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Wij werken o.a. voor

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Bij Empatec nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact op.