Ina Hutten benoemd als nieuw lid Raad van Commissarissen

Per 1 juni 2024 is Ina Hutten benoemd als het nieuwste lid van de Raad van Commissarissen van NV Empatec. Mevrouw Hutten volgt Audrey Antuma op, die eerder deze positie bekleedde. Uit een selectie van 25 enthousiaste sollicitanten, allen met een groot hart voor onze organisatie, is mevrouw Hutten als beste kandidaat gekozen.

Ina Hutten, woonachtig in Heerenveen, is voorzitter van het college van bestuur van TrEf Onderwijs en Plus Kinderopvang. Ze brengt veel ervaring mee op het gebied van HRM en organisatieveranderingen, en heeft bovendien uitgebreide toezichthoudende ervaring bij diverse organisaties.

Ina Hutten: “Ik geloof in de kracht van samenwerken, betrokkenheid en verbondenheid om ieder uniek mens met zijn of haar talenten toe te rusten voor een betekenisvolle plek in de wereld. Hier zet ik mij als commissaris graag voor in.”

Wij zijn verheugd om Ina Hutten te verwelkomen in onze Raad van Commissarissen en kijken uit naar haar waardevolle bijdrage aan onze organisatie.