Maatschappelijk opleiden

Wij geloven dat ieder mens zich kan ontwikkelen. In je werk en als persoon. Binnen Empatec werken we met verschillende leerlijnen, zodat jij in de praktijk alle vaardigheden kunt leren die je nodig hebt om je werk goed te doen. Daarnaast helpen we je door samen op zoek te gaan naar het werk dat het beste bij je past. Bij Empatec of bij een ander mooi bedrijf.

Welke leerlijnen zijn er bij Empatec?

In onze vakbedrijven kun je verschillende leerlijnen volgen, zo kun je altijd een leerlijn vinden die bij jou past. Bij iedere leerlijn word je begeleid door een praktijkopleider. We hebben leerlijnen in de volgende branches:

  • Techniek: Metaal, Hout en Montage
  • Facilitair: Catering en Schoonmaak
  • Verpakken/Productie: Food en Non-Food
  • Diensten: Groen en Schilderen

Wil jij ook samenwerken met Empatec?

Bij Empatec kunnen we helpen om jouw leerlingen aansluiting te laten vinden bij de arbeidsmarkt. We leren ze de vaardigheden die ze in de praktijk nodig hebben. Wil je weten wat we voor jouw opleiding kunnen doen? Neem contact op.

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Veelgestelde vragen
  • Wat kan Empatec voor mijn praktijkschool betekenen?
    We werken samen met verschillende praktijkscholen. Leerlingen kunnen bij Empatec stage lopen of een leerlijn volgen. Ook nadat leerlingen de praktijkschool hebben afgerond, kunnen ze bij Empatec aan het werk.
  • Ik wil stagelopen bij Empatec, kan dat?
    We hebben regelmatig stagiaires van zowel mbo- als hbo-opleidingen. Daarnaast werken we samen met verschillende scholen voor het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs. Zo hebben we voor iedereen een passende stageplaats. Je vindt onze stage- en afstudeeropdrachten op deze pagina.