Kwaliteit, werkgeluk en inclusief ondernemen?

Je hebt tegenwoordig te maken met allerlei uitdagingen binnen je bedrijf. Misschien heb je te maken met een personeelstekort. Het kan ook zijn dat je tijdelijk of langdurig je productiecapaciteit moet verhogen. Hoe dan ook, één ding is zeker: je kunt wel wat kwalitatieve hulp gebruiken. Wist je dat je de uitdagingen van jouw bedrijf kunt oplossen én werkgeluk kunt creëren? Dat doe je met Empatec.

 

Social Return on Investment

Een efficiënte oplossing voor diverse bedrijfsuitdagingen, zoals personeelstekort

Medewerkers met brede ervaring en goede begeleiding

Kwalitatieve productie en dienstverlening

Duurzaam, impactvol en inclusief ondernemen

 

SROI: ondernemen met impact

Bij Empatec timmeren ruim 1.100 mensen met een grotere uitdaging op de arbeidsmarkt hard aan de weg. Niet alleen voor hun eigen ontwikkeling en werkgeluk, maar ook voor de kwalitatieve productie, montage en verpakkingswerkzaamheden voor talloze samenwerkingspartners. Dat maakt samenwerken met Empatec zo uniek: Je profiteert van een hoogwaardige dienstverlening, terwijl je je SROI doelstellingen kunt halen en een échte positieve impact maakt in de maatschappij.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Bedrijfsgegevens

Verpakken, ompakken, bestickeren, houtbewerking, metaalbewerking, montagewerk, dienstverlening (bijvoorbeeld groenonderhoud of facilitair)

De voordelen van Empatec

  • Al ruim 75 jaar ervaring in hout- en metaalbewerking, montage, verpakken en dienstverlening
  • Veel verschillende disciplines in huis
  • Kwalitatief werk met onze FSSC22000, ISO 9001 en Skal certificeringen
  • Grote maatschappelijke impact door de inzet van krachten met een grotere uitdaging op de arbeidsmarkt

“Alles gebeurt heel professioneel, ze hebben er echt verstand van. De dienstverlening verschilt niet van die van andere bedrijven. En bovendien kunnen we mensen laten groeien, dat is bijzonder.” – Arjen Meckes, Landustrie

Afspraak aangevraagd?

Dit kun je verwachten:

1. Check – Empatec checkt aan de hand van jouw ingevulde gegevens wat een samenwerking met een of meerdere vakbedrijven jouw onderneming kan opleveren.

2. Contact – Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om onze bevindingen door te nemen en een afspraak voor het adviesgesprek in te plannen.

3. Ons voorstel – Tijdens het adviesgesprek gaan we dieper in op jouw vraag om de best passende oplossing te kunnen bieden. We brengen advies uit over de specifieke invulling van het werk dat je uitbesteedt en denken met je mee over zaken zoals logistiek en op maat gemaakte productielijnen.