Kom erbij

Werken bij Empatec

Ieder mens verdient een plek waar je wordt gezien en gehoord. Collega’s waar je lief en leed mee deelt. Werk dat bij je past. Daar worden je talenten en gaven ontdekt. Zo’n plek zijn wij voor jou.

Bij Empatec geloven we dat er voor iedereen een passende werkplek is en dat werken gelukkig maakt. Onze mensen leveren kwalitatieve producten en diensten voor onze opdrachtgevers.

 

 • Dienstverlening
  Bij Dienstverlening zijn we van alle markten thuis. Onze vakmannen en -vrouwen steken dagelijks hun handen uit de mouwen. We verzorgen de groenvoorziening, we schilderen, schoonmaken en voeren WMO-klussen uit.
 • Verpakken
  Bij Verpakken voorzien we zowel food als non-food producten van een mooie verpakking. We verpakken, inpakken en ompakken, zowel handmatig als met professionele verpakkingsmachines.
 • Groeituin
  De Groeituin heeft een eigen kassencomplex in Wier. Hier komen niet alleen de gewassen, maar ook mensen tot bloei. Daarnaast detacheren we onze medewerkers bij telers.
 • Maakwerk
  Bij Maakwerk monteren we en we maken alles van hout en metaal. Niets is te gek, alles is mogelijk. Van stalen bakken tot liftapparatuur en van steigers tot buitenmeubelen. Maatwerk en kwaliteit, daar staan we voor.
 • Detacheren
  Onze medewerkers komen niet alleen in onze eigen kas tot bloei. We detacheren onze medewerkers ook bij collega-telers en andere partners, zoals Smeding.

Stages bij Empatec

Wil je al tijdens je studie of opleiding kennismaken met Empatec? Dat kan! We hebben regelmatig stagiaires van zowel mbo- als hbo-opleidingen. Daarnaast werken we samen met verschillende scholen voor het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs. Zo hebben we voor iedereen een passende stageplaats.

Je vindt onze stage- en afstudeeropdrachten in het bovenstaande vacatureoverzicht.

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar ben je wel enthousiast? Neem contact op. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Niet gevonden wat je zocht

Stuur een open sollicitatie

Wil jij ook graag bijdragen aan het werkgeluk van onze 1100 medewerkers? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook al staat jouw vacature er nu niet tussen, je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Dan bellen we je sowieso om kennis te maken en te kijken of er mogelijkheden zijn.

Max. bestandsgrootte: 1 MB.