Kom erbij

Werken bij Empatec

Werken bij Empatec betekent impact maken.

Impact in jouw eigen ontwikkeling, maar ook in de ontwikkeling van ruim 1.100 collega’s. Stuk voor stuk vakkrachten en specialisten, die met een breed scala aan diensten, van maakwerk en verpakking tot dienstverlening zoals groenvoorziening, onze klanten voorzien van kwaliteit. Een breed palet van karakters, verhalen en talenten.

Wat is er nou mooier om met jouw eigen vaardigheden en specialiteit een bijdrage te leveren aan het werkgeluk waar Empatec zo in gelooft? Samen maken we werk van sociale inclusie en zorgen we ervoor dat ieders waardevolle bijdrage een plek krijgt.

Dát brengt jou werkgeluk.

 

 

Stages bij Empatec

Wil je al tijdens je studie of opleiding kennismaken met Empatec? Dat kan! We hebben regelmatig stagiaires van zowel mbo- als hbo-opleidingen. Daarnaast werken we samen met verschillende scholen voor het voortgezet speciaal onderwijs en het praktijkonderwijs. Zo hebben we voor iedereen een passende stageplaats.

Je vindt onze stage- en afstudeeropdrachten in het bovenstaande vacatureoverzicht.

Staat er geen vacature voor jou tussen, maar ben je wel enthousiast? Neem contact op. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Laat ons weten wat je hier graag zou doen

Stuur een open sollicitatie

Wil jij ook graag bijdragen aan het werkgeluk van onze 1.100 medewerkers? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook al staat jouw vacature er nu niet tussen, je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Dan bellen we je sowieso om kennis te maken en te kijken of er mogelijkheden zijn.

In welk bedrijfsonderdeel ben je geïnteresseerd?
Max. bestandsgrootte: 4 MB.