Maatschappelijk werken

Werken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar bij Empatec zien we dat iedereen een steentje kan bijdragen en dat werken gelukkig maakt. Op je werk ontmoet je mensen, voel je je gewaardeerd en kun je je ontwikkelen. Daarom vinden wij dat iedereen recht heeft op werk in een prettige omgeving. Bij Empatec bieden we die goede werkplek én leveren we topkwaliteit voor onze opdrachtgevers. Werken met Empatec betekent dus ook maatschappelijk werken. Wij helpen jou om je doelstellingen voor je Social Return on Investment waar te maken.

Social Return On Investment

Wat doe jij om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen? Bij aanbestedingen wordt vaak een eis gesteld aan de Social Return On Investment. Empatec kan je hierbij helpen. Door samen te werken met Empatec help jij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan.

Manieren van samenwerken

Er zijn verschillende manieren waarop je met Empatec kunt samenwerken. We kunnen bijvoorbeeld het groen rondom jouw bedrijfspand onderhouden, het pand schilderen of schoonmaken, producten zoals bureaus of plantenbakken van hout of metaal voor je maken, of producten voor je inpakken, ompakken of bestickeren. Ieder vakbedrijf heeft een eigen expertise. Heb je meer behoefte aan een extra medewerker in jouw bedrijf? We kunnen onze medewerkers ook detacheren.

Wil jij ook werken met Empatec?

Bij Empatec helpen we jou om je doelstelling op het gebied van Social Return on Investment te halen. Wil jij maatschappelijk werken met Empatec? Neem contact op.

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Veelgestelde vragen
  • Welke diensten en producten kan Empatec leveren?
    Empatec heeft vier verschillende vakbedrijven: Dienstverlening, Maakwerk, Verpakken en de Groeituin. Bij Dienstverlening werken onze mensen bijvoorbeeld in de groenvoorziening, het schilderwerk, schoonmaak en natuurbeheer. Bij Maakwerk maken we alles van hout en metaal en we monteren. Bij Verpakken kunnen we zowel food als non-food inpakken en ompakken en we bestickeren verpakkingen. In de Groeituin kweken we zowel in de tuin als in de kas verschillende gewassen en we detacheren onze mensen bij verschillende telers in de regio.
  • Kan Empatec de kwaliteit leveren die een commercieel bedrijf ook levert?
    Jazeker. Bij Empatec zorgen we voor goede begeleiding van onze medewerkers, zodat we hoogwaardige producten kunnen leveren. We beschikken over ISO9001, SKAL en FSSC 22000 certificaten. Hiermee voldoen we aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid.
  • Kan ik ook bij Empatec werken?
    Empatec biedt de juiste werkplek voor iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in werk en geloven in de mogelijkheden van mensen. Of je nou langdurig werkloos bent, een fysieke beperking hebt of mentaal wat extra ondersteuning nodig hebt, wij kijken naar wat je wel kunt.