Maatschappelijk ondernemen

Ondernemen draait om meer dan alleen geld verdienen. Door samen te werken met Empatec maak je het verschil in het leven van onze mensen. Werk is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij Empatec zien we dat iedereen een steentje bij kan dragen. We bieden iedereen een goede werkplek en leveren topkwaliteit voor onze opdrachtgevers. Zo leveren we waarde voor jouw bedrijf en maak jij de wereld een beetje mooier.

Waarom kiezen voor Empatec?

 • Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld over het doorontwikkelen van een product.
 • Empatec voldoet aan hoge standaarden voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn ISO9001, SKAL en FSSC 22000 gecertificeerd.
 • We helpen je bij het waarmaken van je Social Return on Investment. Door met ons samen te werken draagt jouw bedrijf bij aan werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • We helpen je om zelf mensen in dienst te nemen die wat extra ondersteuning nodig hebben.
 • We zijn flexibel en dichtbij.

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Bij Empatec nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact op.

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Veelgestelde vragen
 • Welke diensten en producten kan Empatec leveren?
  Empatec heeft vier verschillende vakbedrijven: Dienstverlening, Maakwerk, Verpakken en de Groeituin. Bij Dienstverlening werken onze mensen bijvoorbeeld in de groenvoorziening, het schilderwerk, schoonmaak en natuurbeheer. Bij Maakwerk maken we alles van hout en metaal en we monteren. Bij Verpakken kunnen we zowel food als non-food inpakken en ompakken en we bestickeren verpakkingen. In de Groeituin kweken we zowel in de tuin als in de kas verschillende gewassen en we detacheren onze mensen bij verschillende telers in de regio.
 • Wat is de meerwaarde van werken met Empatec?
  Wij leveren niet alleen topkwaliteit producten en diensten, maar hebben ook een grote maatschappelijke waarde. Door samen te werken met Empatec maak jij het verschil in het leven van onze mensen. Je draagt bij aan hun ontwikkeling en werkgeluk.
 • Kan ik ook mensen van Empatec in dienst nemen?
  Jazeker. Door mensen van Empatec bij jouw bedrijf te detacheren of in dienst te nemen draag je bij aan de individuele ontwikkeling van onze mensen. Neem contact op voor de mogelijkheden.