“Empatec kas durft de nek uit te steken en dat is een goede ontwikkeling.”

Ontdek Empatec

Empatec Kas

Een Empatec-tomaat smaakt super goed!

In onze Empatec Kas kweken wij op duurzame wijze cherry- en snacktomaten. Wij werken exclusief voor Smeding Groenten en Fruit die de tomaten onder diverse eigen merken aanbiedt, waaronder de merknaam Mijnboer. Met recht durven wij te zeggen dat we hét smaak- en duurzame belevingscentrum zijn in Noord-West Fryslân waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

1h2a9800
Teler It Wiid S 375x375
Pastielem.vb (3 Van 4)
Dsc 1106

Cherry- en snacktomaten

Voor de teelt van onze tomaten gebruiken we onder anderen biologische bestrijders en zo weinig mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. Onze zoete cherrytomaatjes smaken daarom zoals ze heten; lekker zoet en een feest in elke salade. De snacktomaten hebben een knapperige bite en lekker om zo op te eten op alle tijdstippen van de dag. Wij kunnen met recht en trots zeggen dat een Empatec ‘Supergoed’ smaakt. De belangrijkste afnemers van Smeding bevinden zich in de foodservice.

Geïnteresseerd en

wil je meer weten?

Bel of mail met onze bedrijfsmanager Johan Kuipers

Bel ons
Mailen
Johan Kuipers In Kas

Bijzondere mensen

Wij leveren onze tomaten met het keurmerk Certificaat GlobalGap 2021 en voeren het SGS certificaat PlanetProof. In de kas werken mensen uit de Participatiewet; dit kunnen medewerkers zijn die een vaste plek hebben maar daarnaast is onze kwekerij ook als opstap naar het reguliere bedrijfsleven. Samen zorgen we ervoor dat het teeltproces van de tomaten tot een smakelijk eindproduct leidt. Alleen op die manier staan wij garant voor een tomaat die het merk Mijnboer en Alle Dag Vers verdient.

Ons adres: Kwekerij ‘It Wiid’ | Gernierswei 23a | 9043 VX  Wier | 0518 46 23 16

Een Empatec-tomaat smaakt super goed!

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten