Maakwerk

Bij Maakwerk zijn we gespecialiseerd in seriematige productie van half- en eindfabrikaten. We monteren en maken alles van hout en metaal. Met ons professionele machinepark maken we de mooiste producten. We kunnen frezen en bundelen, assembleren, lassen, zagen en boren. En we denken graag mee over hoe we samen kunnen ontwikkelen, ontwerpen én produceren. Zo leveren we altijd maatwerk en kwaliteit.

 

WOL

WOL staat voor Werken op Locatie. Naast onze eigen locaties in Sneek en Franeker, werken onze medewerkers ook op locatie bij onze partners. Zo werken we bijvoorbeeld bij Lankhorst in Sneek. Hier maken we van alles met staal en gerecycled plastic.

Certificaten

Bij Maakwerk werken we met een toegewijd team en een uitgebreid machinepark. Wij staan voor kwaliteit. Zo voldoen we aan de ISO 9001 certificering. En onze houten verpakkingen zijn voorzien van het ISPM 15 certificaat.

Wat we kunnen

  • Hout
    Onze vakmensen maken alles van hout. Van verpakkingskisten tot strak afgewerkte meubelen. En van meubelonderdelen tot heiblokmutsen. In groot volume en hoge series.
  • Metaal
    Bij Maakwerk zijn we ijzersterk in het verwerken van metaal en duurzame kunststoffen. We maken bijvoorbeeld lasplaatjes, hoekijzers en liftapparatuur. Niets is ons te gek.
  • Montage
    Bij Maakwerk maken we niet alleen, we monteren en assembleren ook. Onze vakmannen en -vrouwen steken graag de handen uit de mouwen om jouw product in elkaar te zetten.

Benieuwd wat Empatec voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Wij werken o.a. voor

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?

Bij Maakwerk nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Wil je graag producten laten maken van hout of metaal? Of heb je producten die gemonteerd moeten worden? Neem contact op. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons.