Dienstverlening

We verzorgen de groenvoorziening, we schilderen, schoonmaken en voeren WMO-klussen uit. Daarnaast bedienen we de bruggen in de gemeenten Súdwest-Fryslân en Waadhoeke. Kortom: bij Dienstverlening zijn we van alle markten thuis. Onze vakmannen en -vrouwen steken dagelijks hun handen uit de mouwen voor de meest uiteenlopende klussen.

Social Return on Investment

Wij helpen je bij jouw opgaves om maatschappelijk te ondernemen. Door samen te werken met Empatec draag je direct bij aan werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt jouw klussen aan ons uitbesteden of zelf één van onze medewerkers in dienst nemen.

Certificaat

We bieden onze mensen niet alleen een goede werkplek, maar leveren ook topkwaliteit. Het vakbedrijf Dienstverlening beschikt over een VCA-certificaat. Dit is onze basis om iedere dag veilig, gezond en met aandacht voor het milieu te kunnen werken.

Wat we kunnen

 • Groenvoorziening
  Of het nou gaat om de bestrating, het aanleggen van een tuin of perkje, het groenonderhoud, de boomverzorging of snoeiwerkzaamheden. Wij zijn van alle markten thuis.
 • Schilderwerk
  Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud en van binnen- tot buitenschilderwerk. Onze schilders steken graag de handen uit de mouwen voor jouw klus.
 • Schoonmaak
  Of het nou gaat om een kantoor, school, camping of vakantiehuisje, wij zorgen ervoor dat iedere ruimte grondig wordt schoongemaakt.
 • WMO-klussen
  Wij monteren hulpmiddelen bij inwoners van de gemeenten Súdwest-Fryslân, Harlingen en Waadhoeke. Van een oprijplaat voor een scootmobiel tot een beugel in de badkamer.
 • Brugbediening
  Ieder vaarseizoen bedienen we bruggen in de gemeenten Súdwest-Fryslan en Waadhoeke. Onze brugwachters zorgen ervoor dat de brug opengaat voor de boten en dat het wegverkeer zo goed mogelijk doorstroomt.
 • Natuurbeheer
  Wij werken in en met de natuur. Onze vakmensen beheren de natuur en het landschap voor bijvoorbeeld Wetterskip Fryslân. We bestrijden exoten en zorgen voor het onderhoud van het groen.

Benieuwd wat Empatec voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Wij werken o.a. voor

Wil jij ook werk aan Empatec uitbesteden?

Bij Dienstverlening nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Heb je behoefte aan bijvoorbeeld onderhoud van het groen bij jouw bedrijf, schoonmaakdiensten of moet het schilderwerk worden gedaan? Neem contact op. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons.

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?