Verpakken

Bij Verpakken voorzien we zowel food als non-food producten efficiënt van een mooie verpakking of sticker. We verpakken, inpakken en ompakken, zowel handmatig als met professionele verpakkingsmachines. We zijn erg flexibel en kunnen daardoor actiematig werken en spoedklussen aannemen, zoals het herstellen van productiefouten.

We denken graag met je mee

Bij Verpakken kiezen we altijd voor de beste oplossing. We denken graag met je mee en kiezen altijd voor de beste oplossing. Ook als dat betekent dat we een nieuwe machine moeten aanschaffen.

WOL

WOL staat voor Werken op Locatie. Naast onze eigen locaties in Sneek en Franeker, werken onze medewerkers ook op locatie bij onze partners. Zo werken we bijvoorbeeld bij Rentex in Bolsward. Hier vouwen onze medewerkers textiel.

Certificaten

We bieden niet alleen onze mensen een goede werkplek, maar leveren ook topkwaliteit. Het vakbedrijf Verpakken voldoet aan ISO 9001.

Daarnaast voldoet de foodafdeling van Verpakken aan FSSC 22000 certificering. Speciaal voor biologische producten beschikken we ook over het SKAL certificaat.

Wat we kunnen

 • Inpakken en ompakken
  Of het nou gaat om food of non-food, biologisch of niet-biologisch, handmatig verpakken of machinaal, wij voorzien jouw product van de beste verpakking. Van krimpverpakkingen tot flowpacks en bundelverpakkingen.
 • Actiematig verpakken
  Kerst, Valentijnsdag, Ramadan of Halloween. Het verpakken van jouw actie- of feestdagenartikel is bij ons in goede handen. In de drukke periodes zorgen wij ervoor dat jouw product op tijd in de winkel ligt.
 • Herstellen productiefout
  Heb je een storing of wordt jouw productieproces op een andere manier verstoord? De medewerkers van Empatec Verpakken kunnen jouw product voorzien van de juiste verpakking. Zo is jouw product snel weer terug op de markt.
 • Bestickeren
  Wij voorzien jouw product in een handomdraai van de juiste sticker. We labelen, bestickeren en etiketteren. Handmatig en machinaal. In no-time bevat de verpakking van jouw product de juiste productinformatie.

Benieuwd wat Empatec voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact op

Wij werken o.a. voor

Wil je ook verpakkingswerk uitbesteden?

Bij Verpakken nemen we je werk uit handen en zorgen we voor werkgeluk voor onze mensen én de samenleving. Heb je producten die verpakt, omgepakt of bestickerd moeten worden? Neem contact op. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie van ons.

 

Wil jij ook werk uitbesteden aan Empatec?