“Mijn beeld van de Empatec medewerker is veranderd van schoffelaar naar potentiële collega.”

Sibold Jellema – Eigenaar Rooth Multiservice

Ontdek Empatec

Empatec Facilitaire Services

Dat klusje klaart Empatec

Schoonmaken, schilderen, WMO-klussen uitvoeren voor de gemeente, of huurwoningen netjes opleveren voordat ze worden verhuurd (mutatie woningonderhoud). Dat kan Empatec Facilitaire Services allemaal!

060711la50
060711la43
Emnefca Sanne 0694
Dsc 3827
Pagina 1 Dsc 2147 Of 2150
Dsc 3838

We zitten niet bepaald stil

Met de professionele schoonmaakbedrijven Van Dijk en De Boer en Rooth Multiservice werkt Empatec op een bijzondere manier samen. Onze medewerkers werken hier in de vorm van een leer- en werktraject. Mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, krijgen zo een kans op een reguliere baan. En meer mogelijkheden voor ontwikkeling.

Schilderen doen we in opdracht van bedrijven én particulieren. Onze vakschilders steken regelmatig hun handen uit de mouwen voor onder andere Zeilschool de Morra en BUS Industrial Tools.

WMO-klussen uitvoeren voor de gemeente, daar gaat ons (sociale) hart sneller van kloppen! Dit betekent dat wij hulmiddelen monteren. Bijvoorbeeld oprijplaten voor scootmobiels. En beugels in badkamers voor mindervaliden. Dit doen wij in opdracht van de gemeenten Waadhoeke, Súdwest-Fryslân en Harlingen.

Mutatie en woningonderhoud doen wij voor Woningstichting Accolade. Empatec zorgt ervoor dat woningen in verhuurbare staat worden opgeleverd. Wij zorgen voor een frisse start!

Jouw klus geklaard door Empatec

wil je meer weten?

Bel of mail met onze accountmanager Susanne Poiesz.

Bel ons
Mailen
Foto Susanne
Foto Susanne

Mooie samenwerking

Empatec heeft een mooie samenwerking met Stichting Odyssee in Sneek. Hier maakt Empatec de scholen schoon. Odyssee biedt openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd. Een passende samenwerking! Lees hier de verhalen van onze klanten. Waaronder het verhaal van Ad Ton, facilitair manager van Stichting Odyssee.

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten