save
Play
Empatec Beeldmerk
Maakwerk Incl Slogan

Maakwerk combineert drie verwante disciplines van Empatec: Hout, Metaal en Montage. Met Maakwerk lanceren we een robuust en krachtig merk dat garant staat voor kwalitatief productiewerk van het hoogst haalbare niveau. Productiewerk dat wordt gerealiseerd door specialisten en vervaardigd in een indrukwekkend machinepark. Niets is te gek, alles is mogelijk.

Maakwerk

We werken met hout, metaal of in montage. We volgen het ritme van de routine. Onze handen weten wat ze moeten doen, wat nodig is voor het beste resultaat. Maatwerk en kwaliteit. Daar staan we voor.

Wat we maken is verweven met het leven van velen. Van stalen bakken tot liftapparatuur. Van kunststof steigers tot transportdragers. En nog veel meer. We maken wat de wereld nodig heeft. We werken met overtuiging en passie. We maken. We werken.

Wij Zijn Maakwerk!@2x

Maakwerk-disciplines

Mask Group 4

Hout

Hout is prachtig, eerlijk en natuurlijk. Een materiaal waar we vrijwel alles mee kunnen maken. En dat doen we in onze professionele werkruimte.

Lees meer
Mask Group 3

Metaal

Wij zijn ijzersterk in het verwerken van metaal en duurzame kunststoffen. Wij zijn dé sparringpartner voor engineering, ontwerpen én produceren.

Lees meer
Mask Group 2

Montage

Niet alleen werken we met hout en metaal, we zijn ook de betrouwbare en professionele partner als het gaat om veelzijdige montagewerkzaamheden.

Maakwerk Logo

Geïnteresseerd en
wil je meer weten?

Bel

of

mail

met onze accountmanager Johan-Paul Yntema

Johan Paul 2

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten