“Innoveren? Dat doen we
samen met Empatec Metaal!”

Foppe Wiersma – Zakelijke broer Family W

Ontdek Empatec

Empatec Metaal

Wij zijn ijzersterk!

Wij zijn Empatec Metaal. We zijn ijzersterk in het verwerken van metaal en duurzame kunststoffen. Wij geloven in de kracht en mogelijkheden van mensen. Betrouwbaarheid, ervaring en flexibiliteit staan bij ons voorop. We denken graag mee. Over engineering. Over hoe we samen kunnen ontwikkelen, ontwerpen én produceren. Ook maken we producten op maat. We bieden veel mogelijkheden en leveren kwaliteit. Daar zijn we trots op. Wij geloven in werk!

2em(115)
2em(112)
Dsc 9381 2
2em(110)
2em(108)

Bijzonder

Empatec Metaal werkt met ijzersterke en bijzondere werknemers. Niet iedereen heeft de volledige loonwaarde of kan de prestatie leveren die in het reguliere bedrijfsleven wordt verwacht. Maar alle mannen en vrouwen leveren 100% van wat ze kunnen bijdragen. Mooi toch?! Daar leven wij voor!

Geïnteresseerd en

wil je meer weten?

Bel of mail met onze bedrijfsmanager Johannes Brinksma

Bel ons
Mailen
Johannes

Machinepark

In heel Nederland leveren we voor lasopleidingen NIL werkstukken (autogeen, booglassen met beklede electrode, MIG/MAG lassen en TIG lassen) uit voorraad. Empatec Metaal is daarnaast specialist in behuizingen voor industriële toepassingen, van besturingskasten tot hondenpoepcontainers. Deze leveren we geheel volgens specificaties in kleine en middelgrote series. Daarvoor beschikken we over een uitstekend uitgeruste plaatwerkerij voor verwerking van plaatwerk tot en met 4 mm dikte en lichte constructies. Onze apparatuur bestaat o.a. uit een Trumpf Trupunch 1000 ponsnibbelaar, een nc-onsmachine en CNC kantbanken tot 3000 mm en 130 ton. We voldoen aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015.

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten