Werkfestival Sneek zaterdag 28 september


Op zaterdag 28 september van 13:00 – 16:00uur stelt Empatec haar bedrijf open voor deelnemers aan het Werkfestival Sneek. Het Werkfestival is voor iedereen die op zoek is naar werk, zich wil oriënteren op ander werk, een stageplaats zoekt, wil her- of omscholen of voor belangstellenden om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij ons bedrijf.

Aftrap
Het startsein van het festival wordt gegeven bij onze buurman, Hoekstra BV aan de schoenmakersstraat 8. Vanaf daar kunnen de gegadigden met eigen vervoer of een treintje bij bedrijven op bezoek gaan.

Bedrijven
Empatec zet de deuren open van de bedrijven Verpakken, Metaal, Hoveniers, Publieke Werken, Natuurbeheer en Facilitaire Services . Empatec Kas uit Wier, Detachering&Coaching en Meubel uit Franeker zijn ook aanwezig, in de vorm van een informatiestand of met (een) product(en).

Relatieavond
Op dinsdag 10 september stelt Empatec haar bedrijf beschikbaar voor de relatieavond als onderdeel van Het Werkfestival. Alle deelnemende bedrijven aan het festival zijn dan van harte uitgenodigd. Deze avond staat in teken van netwerk en als informatieavond met als spreker Kim Jansen – over het nieuwe werken.

Kijk hier voor meer informatie over het Werkfestival Sneek.

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.