Externe inspecteur: “Veiligheid bij Empatec Groenafdeling in orde”


Onlangs is door een inspecteur van de certificatie-instelling BSI gecontroleerd of de Groenafdeling van Empatec zich aan de richtlijnen voor veiligheid binnen het werk houdt. ”Empatec doet het wat dat betreft zeker net zo goed of misschien wel beter dan het gewone bedrijfsleven,” aldus de inspecteur.

Veiligheid staat voorop
De inspecteur heeft meerdere werklocaties bezocht en is op een paar puntjes na dik tevreden. De uitslag van de audit is positief. Empatec mag daarom de VCA* certificering blijven voeren. Dit geeft aan dat Empatec veilig werkt, dat is een vereiste voor veel klanten. Volgens de inspecteur doet Empatec absoluut niet onder voor het reguliere bedrijfsleven. De interne KAM-coördinator van Empatec vult aan: “We zijn blij met de positieve uitslag. Maar…Het kan natuurlijk altijd beter, daar blijven we uiteraard aan werken!” Eén van de medewerkers van Empatec Groen vertelt: “Ik ben blij dat de keuring goed is gegaan. Wij waren uiteraard al veilig aan het werk, mooi dat dit nu door een externe partij bevestigd is.”


*Wat is VCA?
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt er voor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Daarnaast geeft VCA-certificering een duidelijke indicatie dat een bedrijf aan veiligheidseisen voldoet.

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.