Succesvol bezoek CDA aan Empatec


In gesprek met het CDABezoek CDA

Afgelopen vrijdag 12 maart kwamen acht leden van het CDA op bezoek bij Empatec. Het CDA wil  hiermee aandacht geven aan de sociale werkvoorziening in de veranderende maatschappij. Het doel van het bezoek was om te kijken hoe SW-bedrijven zich voorbereiden op weg naar de toekomst. En ze wilden daarom graag in gesprek met onze medewerkers, van zowel Pastiel, Empatec als Wurkjouwer. Een succesvol en fijne samenkomst met ( in ieder geval) de CDA-leden Sander de Rouwe gedeputeerde, Douwe de Vries – kandidaat Tweede Kamer, Johan Steenbeek raadslid CDA, Douwe Attema fractievoorzitter CDA SWF , Samantha Joustra woordvoerder CDA SW-bedrijf Fryslân west, Jasper Jonker kandidaat tweede kamer, Marten Hoekstra voorzitter campagneteam en Petra van den Akker raadslid CDA.

Vanuit Empatec waren directieleden Sylvia Beintema en John Bonnema  en business partner HRM Martijn Feddema aanwezig.

Goede gesprekken

Na een welkom en een mooie rondleiding door het gebouw, gingen de leden van het CDA deelnemen aan een speeddate met de kandidaten en werknemers van Pastiel, Empatec en Wurkjouwer. Om échte verhalen te horen. Wat er speelt in een leven van de medewerker, waarom het zo belangrijk is dat wij als organisatie er zijn en wat we betekenen voor deze mensen. Mevrouw Joustra: ‘Er wordt vaak over Empatec gesproken in de vergaderingen, maar wij vinden het heel belangrijk om mét Empatec en haar medewerkers te praten’. Het waren goede gesprekken met iedereen. Met veel waardering en respect.

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto de speeddate en de lunch met kandidaten en medewerkers van Pastiel, Empatec en Wurkjouwer en de leden van het CDA.

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.