Sterren Empatec Hout te bewonderen tijdens Agrarische Dagen Franeker


Vandaag is het zover. De start van de Agrarische Dagen (AD) in Franeker. Dit jaarlijks terugkerende evenement is groots in Franeker en omgeving. De organisatie van de AD heeft Empatec Hout gevraagd om te sponsoren. En dat willen wij!

De Waadhoeke bestaat uit 40 dorpen en 1 stad. Onze vakmannen van Empatec Hout hebben 41 sterren gemaakt van hout, die hier symbool voor staan. De sterren staan op steigerpalen bij de grachtmuren van de binnenstad. Deze blijven tot half november staan vanwege het aankomende 250- jarig bestaan van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. De sterren hebben op deze manier een dubbele functie. De voorzitter van de AD heeft inmiddels een bezoek gebracht aan de Empatec Houtfabriek in Franeker en is erg blij met het eindresultaat.

Met trots kunnen we door het leveren van deze sterren de inwoners van de Waadhoeke tijdens en na de Agrarische dagen laten zien wat onze vakmensen voor expertise in huis hebben. De Agrarische Dagen zijn er door en voor de mensen. En dat is ook precies de reden waarom wij bestaan!

Empatec Hout spuiterijsterren

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.