Open dag Rentex Floron en Empatec


Kom kijken op onze locatie bij Rentex

Op zaterdag 30 september om 10:00 uur opent Rentex Floron in Bolsward haar deuren voor publiek. Omdat Empatec ook een locatie heeft bij Rentex Floron, zijn ook wij die dag geopend.

Open dag programma

Van 10.00-14.00 uur zijn er diverse rondleidingen door de productie van Rentex Floron. Daarnaast worden er interessante presentaties gegeven en voor de kinderen zijn er leuke kinderactiviteiten. Empatec is ook in bedrijf met een twintigtal medewerkers en laat u alles zien over hun werkzaamheden. Iedereen is welkom om bij ons ook een kijkje in de keuken te nemen!

Werken op locatie

Empatec en Rentex Floron werken inmiddels geruime tijd samen door middel van een bijzondere constructie: werken op locatie. Rentex is één van de grootste zelfstandige wasserijbedrijven van Nederland. Empatec verzorgt op locatie in Bolsward het sorteren/bundelen van wasgoed, labels aanbrengen en confectiewerkzaamheden. Dit gebeurt met een team en een  leidinggevende vanuit Empatec. Deze werknemers werkten voorheen bij een van de vakbedrijven van Empatec. Een unieke win-win situatie op allerlei fronten, voor beide partijen.

Kijk hier voor meer informatie over wat werken op locatie u kan brengen.

 

Graag tot ziens op de open dag op zaterdag 30 september!
 

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.