Kringloopwinkel Grou over op LED-verlichting van Empatec


Empatec medewerker LEDKringloopwinkel Grou heeft de oude verlichting in winkel en werkplaats vervangen door LED. De directie koos voor de vervangingswerkzaamheden bewust voor Empatec, een sociaal ondernemende organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkplekken biedt.

De duurzame aanpassingen staan al geruime tijd op het verlanglijstje van de directie. Omdat het pand (deels) pas afgelopen december in het bezit kwam van de organisatie, kon deze nu eindelijk starten met de eerste energiebesparende aanpassing. ”Er zullen zeker nog meer volgen, als het aan ons ligt”, aldus mede-eigenaar René Meijer.

Niet alleen de kringlooporganisatie is blij met de nieuwe verlichting. Ook de klanten en vrijwilligers reageren verrast. Renny Ausma, mede-eigenaar en coördinator: “Het mooie is dat we maar twee nieuwe lichtlijnen hoefden aan te schaffen. Doordat de TL-lampen makkelijk kunnen worden omgewisseld voor Ledlampen, kon een groot deel van de lichtbakken blijven hangen. We zijn super tevreden. De werknemers van Empatec hebben fantastisch werk geleverd!”.

Bekijk hier het bericht in de Grouster

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.