Hamilton&Bright schenkt laptops voor werkzoekenden aan Pastiel Empatec


Chris Postma en Bert de Vries van Hamilton&Bright zijn een fantastisch initiatief gestart. Laptops die niet meer worden gebruikt voor zakelijke doeleinden, maar nog zeer zeker goed geschikt zijn voor thuisgebruik, schenken aan Pastiel Empatec!

Pastiel geeft deze laptops aan hun werkzoekenden, zodat zij sneller kunnen reageren op vacatures, gemakkelijker bereikbaar zijn en daardoor hun mogelijkheden op betaald werk aanzienlijk vergroten. Het mooie van het verhaal is dat een kandidaat vanuit Pastiel, na een stageperiode van 3 maanden, per 1 november 2017 in dienst is gekomen bij de ICT-afdeling van Hamilton&Bright en dat hij ook degene is die alle laptops heeft gereviseerd en gebruiksklaar heeft gemaakt. Hij is ontzettend blij met de kans die hij heeft gekregen en ook hij ziet de toegevoegde waarde van het uitreiken van laptops aan uitkeringsgerechtigden. Mensen hebben minder te besteden en kunnen gewoonweg geen laptop aanschaffen.

Silvia Fokkema, accountmanager van Pastiel vertelt trots: “De in totaal 28 laptops zullen zeer zeker goed terecht gaan komen. Als we op deze manier mensen verder kunnen helpen en hen dichterbij een baan en/of de arbeidsmarkt kunnen brengen, dan is dat natuurlijk top!”

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.