Geesje Duursma aangesteld als nieuw lid Raad van Commissarissen Empatec


Foto Geesje Duursma

Op woensdag 2 maart is Geesje Duursma aangesteld als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Empatec NV. Mevr. Duursma vervangt hiermee voormalig lid Annemiek Hiemstra. Ze is gekozen uit 31 enthousiaste sollicitanten, allemaal met een warm hart voor onze organisatie.

Geesje Duursma woont met haar gezin in Burgum waar ze samen met haar man al bijna 25 jaar De Pleats in Burgum runt. De Pleats is een horecabedrijf met een restaurant en zalen voor feesten en partijen.

In de Pleats werken 50 mensen, waarvan zeven medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het motto van het bedrijf is ‘Altijd Gastvrij!’ Geesje schrijft en vertelt graag over gastvrijheid en doet hier ook onderzoek naar voor de universiteit Groningen. Naast haar bedrijf is ze actief als toezichthouder/commissaris bij NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden en nu ook bij Empatec. Geesje: ‘Net als Empatec onderschrijf ik het belang en de waarde van werk voor mens en maatschappij. Hier zet ik mij als commissaris graag voor in.’

Met haar kennis en ervaring is mevrouw Duursma een ware aanvulling binnen de Raad van Commissarissen van Empatec en we kijken ernaar uit om met haar samen te werken.

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.