Empatec Verpakken maakt Grutto’s voor De Fryske


Empatec Verpakken maakt Grutto’s voor De Fryske

Empatec heeft zich ingezet voor de Friese ‘kaas-actie’ van De Fryske. De Fryske maakt kaas op een authentieke en duurzame manier. Geheel belangeloos zijn wij afgelopen week druk bezig geweest levensechte, kartonnen grutto’s samen te stellen. De onderdelen van de grutto zijn allemaal los aangeleverd. Empatec heeft ervoor gezorgd dat de lijfjes, vleugels en touwtjes tot één geheel zijn gemaakt. Vandaag heeft Empatec 200 Grutto’s afgeleverd voor de actie: laat je wekken. Een bewerkbare maar mooie klus, voor een mooi Fries bedrijf.


Op de foto: Hielke de Boer toegewijd aan het werk voor het samenstellen van de grutto.

Empatec en De Fryske

Empatec is een nuchtere en Friese organisatie. Een social firm die zich inzet voor de maatschappij en voor mensen. Daar gaan wij uit van de mogelijkheden en de kracht van mensen en van werk. We houden van de natuur en het groen. De ambacht en het pure van de kaas van De Fryske, spreekt ons aan. Daarom hebben we gekozen voor samenwerking met De Fryske.

De Fryske-actie

Friesland in de vroege ochtend is bjusterbaarlik mooi. Zeker nu het lente is en de weidevogels zich weer laten horen. De Fryske viert het voorjaar met een unieke Vroege Vogel Voorjaarsexpeditie. Kampvuur, blokjes kaas (natuurlijk), slapen bij de boer, een onvergetelijke zonsopgang en het geluid van ontwakende grutto’s… Door De Fryske kaas in huis te halen, maak je kans op twee mooie prijzen: een levensechte grutto (gemaakt door Empatec Verpakken) of kampeergelegenheid zoals je het nog nooit hebt ervaren.

 

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.