Empatec sluit vestiging in Bolsward


Empatec sluit per 1 maart 2018 de vestiging in Bolsward en verkoopt het gebouw. De medewerkers van het vakbedrijf Groen&Civiel, die de vestiging als thuisbasis hadden, krijgen een andere plek binnen onze organisatie.

De vestiging gaat sluiten omdat de nut en noodzaak van een eigen vestiging in Bolsward is komen te vervallen. Vroeger werd er confectiewerk gedaan en wasgoed gevouwen voor Rentex. Confectiewerkzaamheden zijn al in 2016 gestopt en het werk wat we voor Rentex deden, wordt bij Rentex op locatie uitgevoerd. Daarnaast was de vestiging in Bolsward ook een uitvalsbasis voor onze Groen-afdeling. In 2017 is de verantwoordelijkheid voor het Groen werk dat vanuit Bolsward werd aangestuurd, samengevoegd met Groen Sneek. Met de sluiting verandert de feitelijke werkplek voor de meeste mensen niet. De werkplek van Groen&Civiel-medewerkers is immers niet in het gebouw, maar buiten, bij onze klanten.

Met deze verandering maken we onze organisatie eenvoudiger en efficiënter. Zo besparen we geld, en komen we weer een stapje dichter bij het gezonde bedrijf dat we willen zijn

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.