Een sportieve KNKB-klus voor Empatec Meubel


Wie wel eens traint in een sporthal kent ze vast wel: de digitale scoreborden aan de wanden. Maar hoe hang je deze borden op? Aan op maat gemaakte beschermbakken van hout! Deze beschermen de scoreborden tegen kaatsballen.

In Sporthal ‘de Trije’ in Franeker zijn in 2019/2020 vijf nieuwe wallball-muren gerealiseerd en beschikt daarmee in totaal over tien wallball-muren. Hiervan zijn twee oefenmuren en de andere acht muren voldoen aan de normen om competities op te spelen. Om deze actueel en competitiewaardig te maken, is er gekozen voor digitale scoreborden. Empatec is sponsor van de KNKB. Daarom was de keuze voor de KNKB om deze opdracht neer te leggen bij Empatec Meubel dan ook snel gemaakt.

Hessel Jan, hoofd bedrijfsbureau Empatec Meubel: “We hebben de bakken speciaal voor de KNKB ontworpen. Ze zijn gemaakt van eikenhout en zijn geproduceerd in onze meubelfabriek in Franeker. Het gaat in totaal om acht stuks. Zodra de bakken klaar waren, hebben twee van onze collega’s de bakken gemonteerd in de sporthal. Het was een leuke opdracht. Mooi dat de KNKB aan ons heeft gedacht!”

Hendrik Leegstra, communicatiemedewerker van de KNKB: “Wij zijn erg blij met het resultaat. Mochten de bakken ooit weer aan vervanging toe zijn, dan weten we Empatec zeker weer te vinden.”

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.