Complimenten voor Empatec: systemen zijn op orde!


De afdelingen Hout, Metaal en Verpakken van Empatec zijn al jaren ISO 9001 gecertificeerd. De norm is onlangs gewijzigd en Empatec is nu volgens de nieuwe norm gecertificeerd. De ISO 9001 betekent dat Empatec een goed werkend Kwaliteitsmanagement systeem heeft.

De ISO-norm is behoorlijk veranderd ten opzichte van de vorige. Dit betekent voor Empatec dat wij het kwaliteitsmanagementsysteem anders hebben ingericht. Er worden binnen de nieuwe norm hoge eisen gesteld aan procesmanagement. Empatec heeft een bedrijfsprocesmodel gemaakt voor alle Empatec bedrijven. Dit is een soort ‘kapstok’ voor de structuur van de werkprocessen van de diverse bedrijven. Empatec kreeg van de externe auditor een compliment voor de processtructuur. “Empatec is wat de ISO betreft gelijkwaardig aan een hightech bedrijf,” aldus de auditor.

De nieuwe ISO helpt de organisatie bij het continu verbeteren en sluit goed aan bij onze Lean-trajecten. Lean betekent leren werken zonder verspillingen. Het is een denk- en werkwijze, gericht op het continue verbeteren van bedrijfsprocessen. De nieuwe ISO sluit mooi aan bij onze visie: Empatec wil als een ‘gewoon’ bedrijf deelnemen aan het economisch verkeer.

 ISO
Medewerkers van Empatec zijn enorm trots op de nieuwe certificering!

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.