Column: Jeffrey Hazelhoff


Jeffrey Hazelhoff

Jeffrey: ‘Heerlijk buiten werken in de plantsoenen!

Jeffrey Hazelhoff (19 jaar) werkt via Empatec Dienstverlening voor de gemeente Waadhoeke. Hij zorgt er samen met zijn collega’s voor dat het openbare groen in de gemeente er tiptop verzorgd uitziet. Hij geniet met volle teugen in de buitenlucht.

Genieten op school

Jeffrey is geboren in Sneek en volgt bij it Twalûk in Leeuwarden het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO). Op school heeft hij het erg naar zijn zin, met leuke leraren en vrienden. Hij weet alleen niet waar hij na school wil werken.

Snuffelstage

Via zijn school komt hij in aanraking met Empatec. Hij loopt stage op de verpakkingsafdeling waar hij het erg naar zijn zin heeft. Op de verpakkingsafdeling krijgt Jeffrey wel veel prikkels en zijn begeleiders zien dat Jeffrey, als gezonde jonge knul, nog wel wat meer uitdaging kan gebruiken. Zij vragen hem of hij niet een snuffelstage bij ‘Groen’ wil volgen

Blijven leren

“Ik heb een maand meegelopen bij ‘Groen’ om het uit te proberen. Ik mocht altijd terug naar de verpakkingsafdeling. Na een maand ben ik ook teruggegaan, maar heb ik uiteindelijk besloten dat ik toch liever buiten werk. Dat gaat heel goed en ik heb veel minder prikkels.”

Samen met de vier andere collega’s in zijn groepje zorgt Jeffrey ervoor dat de plantsoenen in de gemeente Waadhoeke er mooi bijliggen. Hij heeft het zo naar zijn zin dat hij graag de opleiding om te kunnen werken met de bosmaaier wil volgen.Als Jeffrey klaar is met zijn werk in de plantsoenen gaat hij vaak even langs bij zijn Pake en Beppe. “Die willen graag horen hoe mijn dag is geweest.”

Ik ben Jeffrey en ik wil blijven leren!

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.