Het verhaal achter de medewerkers van Empatec Hoveniers

Martijn 225x300

Naam: Martijn Meijer
Aan het werk bij Empatec sinds: augustus 2019
Wat doe ik bij Empatec: Ik zit nu in de onderhoudsploeg en houd me voornamelijk bezig met maaiwerkzaamheden. Ik heb een groenopleiding gedaan, daarna ICT en toen ben ik verder gegaan voor Podiumtechniek. Dit heb ik allemaal afgerond met een diploma. Daarnaast ben ik in bezit van Heftruck en hoogwerker certificaat.
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Ik vind het prachtig om van chaos iets moois te maken. Dit is in het onderhoud zo maar ook in de aanleg. Je ziet direct resultaat.
In mijn vrije tijd….: in mijn vrije tijd ben ik belichter of eigenlijk noem je dat AV Technicus. Ik regel dan het geluid en licht bij toneelvoorstellingen. Daarnaast vaar ik graag, samen met mijn vriendin, in mijn eigen boot. Dit heb ik helemaal opgeknapt. Verder vind ik klussen mooi. Ik maak zelf een ontwerp in autocad en maak er dan iets moois van.

“Als je iets wil leren moet je het zelf doen!”

Naam: Yke Jelle
Aan het werk bij Empatec: sinds 2003
Wat doe ik bij Empatec?: Ik werk bij Empatec Facilitaire Services, in de schoonmaak. En dat bevalt heel goed. In de zomer maak ik de recreatieve gebouwen schoon, voornamelijk in Sneek, Woudsend, Heeg en de Potten. In de winter bij de gemeente Súdwest-Fryslân en bij scholen. Samen met iemand van Rooth Multiservice.
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Lekker buiten aan de slag en ik heb veel vrijheid. Het is wel hard werken. Maar ik heb een vrij gevoel omdat ik buiten werk.
In mijn vrije tijd….: lees ik veel boeken lezen, het liefst detectives. Bezoek ik graag Musea en ga ik de natuur in, bijvoorbeeld een dagje naar de Waddeneilanden.

Dsc 5511 200x300
Angelique3 1024x906 1

Naam: Angelique van Dijk de Jong
Aan het werk bij Empatec sinds: meer dan 12,5 jaar. Angelique heeft eerst stage gelopen vanuit de praktijkschool.
Wat doe ik bij Empatec?: Ik heb eerst in de kantine gewerkt bij Empatec, daarna wilde ik graag naar de schoonmaakafdeling. Daar heb ik nu veel plezier in.
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Ik vind het gewoon heel fijn om te werken. Alles moet netjes schoon, daar ben ik precies in. En daar beleef ik dan ook veel plezier aan. Ook samen met collega’s heb ik veel plezier. We hebben een hecht team bij de afdeling schoonmaak. Ondanks dat het werk vrij solistisch is. We hebben vaak etentjes en uitjes die we zelf organiseren. Dingen moeten gevierd worden, dus dat doen we ook met bijvoorbeeld een barbecue. Er wordt altijd aan een verjaardag gedacht!
In mijn vrije tijd….: Ik geniet ervan om met mijn man een terrasje te pakken. Daarnaast wandel ik graag met de hondjes. En geniet ik ervan om samen met vrienden op vakantie te gaan. Gezelligheid is belangrijk!

Naam: Fokke Bijl
Aan het werk bij Empatec sinds: al 25 jaar in dienst bij Empatec
Wat doe ik bij Empatec: Fokke werkt voor de hoveniersafdeling. Hier is hij het aanspreekpunt voor een bus met een team van 3 mannen. Fokke werkt voor de onderhoudsroute en pakt hier voornamelijk onze klant Elkien op. Hij is allround inzetbaar want hij heeft bosmaaiercentificaat, kettingzaag en hoogwerker. Fokke pakt ook alles op. Van schoffelen, kantje knippen tot hele bomen neerhalen niks is hem te gek
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Buiten aan het werk zijn. Opknappen van ruimtes en daarin resultaat zien van je werk.
In mijn vrije tijd….: Fokke is graag met zijn bootje weg, vissen is dan een van de bezigheden. Daarnaast zijn Kooikarpers een hobby van Fokke.
Mooie uitspraak van Fokke: Iedereen in zijn waarde laten, iedereen is van kracht in een team!

Boomverzorging2 296x300 1

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.