Lrah1

Werken met de handen

Willemien kon het lestempo op de basisschool niet goed bijhouden. Om die reden ging ze naar het speciaal onderwijs. Dit was een goede zet, ze zat hier helemaal op haar plek. Willemien leerde met haar handen werken, iets waar ze heel goed in bleek te zijn.

Getrouwd

“Op school kreeg ik verschillende vakken, waaronder koken en handwerk. Ik ging stage lopen bij Empatec in Koudum. Na die tijd ben ik hier blijven werken. Toen ik een vast contract kreeg was ik heel blij! Tijdens mijn stage leerde ik mijn man Bas kennen. We raakten met elkaar aan de praat en vonden elkaar steeds leuker. Inmiddels zijn we 21 jaar getrouwd. We doen alles samen!”

Lassen

“Toen de locatie in Koudum sloot, gingen Bas en ik in Franeker werken. Op een gegeven moment ging hij als lasser invallen op een locatie in Sneek. Het werk klonk heel leuk! Ik ben gaan meelopen en ben nooit meer weggegaan. En nu lassen we elke dag samen bij Empatec. Lassen niets voor vrouwen? Jawel hoor, even je handen wassen en ze zijn zo weer schoon. Het is een mooi beroep. Ik ben dol op mijn werk en kan het andere vrouwen zeker aanraden!”

Ik ben Willemien en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Metaal

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.