Bewogen jeugd

Tietie groeit op in Peins in een fijn en warm gezin. Haar moeder verliest vóór haar een jongetje. Daar wordt niet over gesproken. Ook op de basisschool gaat het niet voorspoedig. Ze merkt dat leren moeilijk gaat en raakt achterop. Tietie gaat naar de huishoudschool. Ook daar gaat het moeizaam. Speciaal onderwijs is het advies.

Werken past goed

Ze besluit op haar zestiende te gaan werken in een verzorgingstehuis. Het past perfect! Ze werkt hard en heeft een prachtige tijd. Totdat haar moeder overlijdt op 50-jarige leeftijd. Een grote schok in haar fijne leven. Máár dan ontmoet ze Piet. De liefde van haar leven. De lichamelijke ongemakken nemen langzaam toe bij Tietie. Na 32 jaar huwelijk overlijdt Piet na een kort ziekbed. Tietie raakt in de ziektewet en onder vrijwillige bewind voering. Een heftige periode!

Van waarde door Empatec

“Ik geef niet op natuurlijk! Reïntegratiebedrijf Pastiel hielp me aan een baan bij Empatec Kas. Een fijn, gezellig en hardwerkend team. Maar bovenal krijgt ze structuur en de juiste begeleiding. Ze komt er financieel weer bovenop. En ze voelt zich van waarde! ‘Ik ben nu trots op mezelf en ondanks alles heb ik een mooi leven. En Empatec speelt daar een belangrijke rol in. Ik kan hier zijn wie ik ben. Het is hier geweldig!”eindigt Tietie glimlachend.

Ik ben Tietie en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Kas

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.