Ria

Mogelijkheden

Ria groeide op in een warm gezin. Met haar ouders en twee oudere zussen. Er was geen sprake van een bijzondere behandeling, ook al zat ze in een rolstoel. Haar ouders leerden haar dan ook dat je je eigen beperking oplegt. Niemand in het gezin Luinenburg maakte een probleem van Ria haar rolstoel. Tot op de dag van vandaag heeft dit Ria gebracht tot waar ze nu is.

Met rolstoel

“Mijn rolstoel is nooit een beperking geweest voor mij”, zegt Ria stellig. “Ik wist immers niet beter. En doe alles wat ik wil doen. En denk niet aan wat ik niet kan, maar juist aan hoe ik iets wél kan, met mijn rolstoel. Mijn ouders hebben mij geleerd doelen na te streven, te studeren en mijn rijbewijs te halen. Ik voel me daardoor vrij en gelukkig.”

Van waarde

“Ik wilde in de zorg werken, maar dat kon niet met een rolstoel. Vervolgens heb ik bij Empatec een waardevolle baan gevonden. Dit betekent veel voor mij. Het werk brengt mij sociale contacten, eigenwaarde, ik kan mezelf onderhouden én ik beteken iets voor de maatschappij. Bij Empatec kijken ze naar de waarde van de mens. Ze zien mijn mogelijkheden en geven mij de kans om te ontwikkelen.”

Ik ben Ria en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.