Ongeluk

Harry zijn leven verliep prima, totdat hij op een dag uitgleed op het ijs. Hij brak zijn elleboog. Harry was toen 18 jaar. Na een half jaar kon hij bijna niks meer met zijn arm. Er werd een stukje bot ontdekt in zijn arm. Deze had zijn zenuw inmiddels flink aangetast en deze was al aan het ontbinden. En zo raakte Harry door één val blijvend gehandicapt aan zijn arm.

“En toen begon het revalideren. Omdat ik mijn rechterarm niet meer kon gebruiken, moest ik alles opnieuw leren met links. Dit was eerst wel even lastig. Maar ook hier wen je aan. Mijn werk als timmerman kon ik niet meer doen. Tien jaar lang ontving ik een uitkering. Maar ik vermaakte me prima, zo deed ik vrijwilligerswerk.”

Zelf doen

“Toen ik 22 was leerde ik mijn vrouw kennen op een feest. Ze heeft nooit een probleem gemaakt van mijn arm. Toen ik met haar in ondertrouw ging sprak de ambtenaar mij aan. Ze zochten mensen bij de drukkerij van Empatec. Of dat niks voor mij was? Ik ging langs en kon meteen aan de slag. Ik kan voor 95% alles zelf doen. Ik red mij prima! Het mooiste wat ik aan mijn ongeluk heb overgehouden is mijn baan als vormgever. Die had ik anders niet gehad.”

Ik ben Harry en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Detachering en Coaching

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.