Dankbaar

Na het auto-ongeluk stond Gelf zijn leven compleet op de kop. Een periode van revalidatie volgde. Dit was verwarrend en erg verdrietig. Maar het bood ook nieuwe kansen. Na zijn revalidatie ging hij op zichzelf wonen. In een aangepaste woning. Hij had veel steun aan zijn ouders en vrienden. Zij stonden en staan altijd voor hem klaar. Ondanks alles geniet hij ‘onbeperkt’ van het leven.

Tijd voor verandering

“Voor het ongeluk werkte ik bij een zuivelfabriek,” vertelt Gelf. “Na het ongeluk was ik lichamelijk niet in staat om dit werk weer op te pakken. Mijn werkgever bood mij een andere functie aan. Ik verruilde de werkvloer voor kantoorwerkzaamheden. Een mooie kans. Maar niet door mij zelf gekozen. Het voelde gedwongen. En werd er niet gelukkig van. Vervolgens ben ik terecht gekomen bij Empatec. Tien jaar lang werkte ik op de montageafdeling.”

Nieuwe kans

“Maar de werkzaamheden veranderden. Het werd minder uitdagend. Ik was toe aan iets nieuws. En toen kwam er een mooie kans voorbij. Via Empatec Detachering & Coaching kon ik aan het werk bij de provincie Fryslân in Leeuwarden. Daar ben ik nu gedetacheerd als medewerker in het nautisch team. Ik ben dankbaar voor deze kans. Het is een nieuwe functie, speciaal voor mij gecreëerd. Ik sta niet stil, ik blijf mezelf ontwikkelen. En daar ben ik trots op!”

Ik ben Gelf en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Detachering en Coaching

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.