Aan het werk

Doordat Bennie een licht verstandelijke beperking heeft, ging leren hem vroeger niet gemakkelijk af. Daarom volgde hij speciaal onderwijs. Vervolgens ging hij aan het werk bij een sociale werkvoorziening in Heerenveen. Kort daarna verhuisde hij naar Sneek. Sindsdien werkt hij bij Empatec in Sneek. Door de jaren heen heeft hij allemaal verschillende werkzaamheden opgepakt.

Breed inzetbaar

“Ik heb onder andere fietsen in elkaar gezet voor Batavus. Voor een bedrijf in Sneek (VKV) heb ik bestellingen opgenomen en automaterialen bezorgd bij klanten. Ik ben ook nog pakketbezorger geweest. Momenteel werk ik via Empatec Facilitaire Services als schoonmaker bij Rooth Multiservice. Ik maak zelfstandig projecten schoon. Het is leuk werk, al mis ik het autorijden soms wel. Als bezorger heb ik heel wat kilometers gemaakt. Gelukkig rijd ik met de auto naar al mijn schoonmaakprojecten, dit is een leuke aanvulling op mijn werk.”

Trots

“Ik heb nooit echt last gehad van mijn verstandelijke beperking,” geeft Bennie aan. “Ik maak mij niet snel druk en red me prima. Mijn vrouw werkt ook bij Empatec, samen hebben we een zoon. Ik ben enorm trots op hen. Ik heb een baan én een gezin. Meer kan ik mij niet wensen.”

Ik ben Bennie en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Facilitaire Services

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.