Lrah2

Familie

Bas is samen met zijn broer opgegroeid in een liefdevol gezin. Zijn familie is zijn alles! Leren was moeilijk voor hem, hierdoor zat hij regelmatig met zichzelf in de knoop. Daarom is hij naar praktijkschool het Ambelt in Zwolle gegaan. Hier is hij opgeleid tot hovenier, een geweldige prestatie. Na zijn opleiding is hij aan het werk gegaan bij Empatec. Nadat hij op verschillende locaties heeft gewerkt is hij nu uiteindelijk lasser geworden bij Empatec Metaal. Een beroep dat perfect bij hem past!

Samen aan het werk

“Tijdens mijn werk ontmoette ik Willemien, ze liep stage bij Empatec. Ik maakte een praatje met haar en het klikte meteen. Sindsdien hebben we een relatie, we zijn nu 21 jaar gelukkig getrouwd. En we werken ook nog samen, we zijn allebei lasser. Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin bij Empatec. Ik werk graag met mijn collega’s, daar haal ik mijn plezier uit. Elke ochtend stap ik samen met Willemien in de auto naar het werk en dan kijken we wat de dag ons gaat brengen.”

Leef!

“Ik heb heel veel mensen verloren in mijn leven. Hierdoor ben ik anders naar de wereld kijken. Als ik wél kan leven en lol kan maken, krijg ik een heerlijk gevoel: ik kan nog verder leven. Je moet gewoon lachen en niet te veel frustraties opbouwen. Daar is het leven te kort voor. Ik blijf niet lang in vervelende dingen hangen, dat is zonde. Ik lach veel en leef voor gezelligheid. En de gezelligheid, die vind ik bij Empatec!”

Ik ben Bas en ik laat me niet beperken!

Leer ook de andere Helden van Empatec kennen
Lees meer over Empatec Metaal

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.