Het verhaal achter de medewerkers van Empatec Facilitaire Services

Naam: Yke Jelle
Aan het werk bij Empatec: sinds 2003
Wat doe ik bij Empatec?: Ik werk bij Empatec Facilitaire Services, in de schoonmaak. En dat bevalt heel goed. In de zomer maak ik de recreatieve gebouwen schoon, voornamelijk in Sneek, Woudsend, Heeg en de Potten. In de winter bij de gemeente Súdwest-Fryslân en bij scholen. Samen met iemand van Rooth Multiservice.
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Lekker buiten aan de slag en ik heb veel vrijheid. Het is wel hard werken. Maar ik heb een vrij gevoel omdat ik buiten werk.
In mijn vrije tijd….: lees ik veel boeken lezen, het liefst detectives. Bezoek ik graag Musea en ga ik de natuur in, bijvoorbeeld een dagje naar de Waddeneilanden.

Dsc 5446 1 300x200
Angelique3 1024x906 1

Naam: Angelique van Dijk de Jong
Aan het werk bij Empatec sinds: meer dan 12,5 jaar. Angelique heeft eerst stage gelopen vanuit de praktijkschool.
Wat doe ik bij Empatec?: Ik heb eerst in de kantine gewerkt bij Empatec, daarna wilde ik graag naar de schoonmaakafdeling. Daar heb ik nu veel plezier in.
Het mooiste aan mijn werk vind ik: Ik vind het gewoon heel fijn om te werken. Alles moet netjes schoon, daar ben ik precies in. En daar beleef ik dan ook veel plezier aan. Ook samen met collega’s heb ik veel plezier. We hebben een hecht team bij de afdeling schoonmaak. Ondanks dat het werk vrij solistisch is. We hebben vaak etentjes en uitjes die we zelf organiseren. Dingen moeten gevierd worden, dus dat doen we ook met bijvoorbeeld een barbecue. Er wordt altijd aan een verjaardag gedacht!
In mijn vrije tijd….: Ik geniet ervan om met mijn man een terrasje te pakken. Daarnaast wandel ik graag met de hondjes. En geniet ik ervan om samen met vrienden op vakantie te gaan. Gezelligheid is belangrijk!

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.