“Ik vind dat iedereen een plek in de samenleving verdient. Dus met een volwaardige baan en daardoor ook een volwaardig bestaan.”

– Johan Lammers – Logistiek manager van Poiesz Supermarkten
Ontdek Empatec

Aanmelden

Iedereen die (met of zonder ondersteuning) kan werken, of denkt ondersteuning nodig te hebben, valt sinds 1 januari 2015 onder (één van) de regelingen van de Participatiewet. Deze regelingen zijn er om zoveel mogelijk mensen, met of zonder arbeidsbeperking of met een afstand tot de arbeidsmarkt, aan een baan te helpen. Empatec voert – samen met Pastiel – een aantal van deze regelingen uit.

Dsc1416 1 1024x683 1
Publicatie1 1

Empatec, beschut werk

Per 1 januari 2015 ga je met een indicatie Beschut Werk (BSW) aan het werk bij Empatec. Deze indicatie is de opvolger van de indicatie voor de Sociale Werkvoorziening (WSW). Een indicatie wordt afgegeven door het UWV. Het aanvragen van een indicatie kun je zelf doen. Maar Empatec kan jou hier ook bij helpen. Zit je in een traject bij Pastiel? Dan kun je terecht bij jouw jobcoach voor het aanvragen van de indicatie.

Pastiel

Pastiel is de arbeidsbemiddelaar voor gemeenten in het zuidwesten van Friesland. Als het jou niet lukt om zelfstandig een baan te vinden, dan helpt Pastiel jou hierbij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Empatec of andere mogelijkheden uit de participatiewet.

Xaandeslag 1280x720.jpg.pagespeed.ic .gghhrenp 4

Vragen / Contact

  • Hidden

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.