Werken bij Empatec

Bij Empatec werken zo’n 1100 mensen in verschillende vakbedrijven, van hout en metaal tot verpakken en van onze kas tot de schoonmaak en groenvoorziening.

Met regelmaat zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Iets voor jou? Op deze pagina vind je onze vacatures.

Vacatures

Onze medewerkers

Op deze website vind je allerlei persoonlijke verhalen van onze helden. Zij maken dat we elke dag met plezier ons werk doen. We dragen bij aan hun en ons eigen werkgeluk. https://www.empatec.nl/helden-van-empatec/

Stage of afstuderen

Wil je al tijdens je studie of opleiding kennismaken met Empatec? Dat kan! We vinden het belangrijk om te investeren in toekomstige professionals en werken daarom graag met stagiaires en afstudeerders.

Je vindt onze stage- en afstudeeropdrachten in het bovenstaande vacatureoverzicht en we delen ze ook via onze socials. Maar we nodigen je ook van harte uit contact met ons op te nemen als je enthousiast bent over Empatec en graag kennis met ons maakt. Je kunt contact opnemen met Kim Faber, HR consulent, k.faber@empatec.nl, 06-27410812.

Open sollicitatie

Wil jij ook graag bijdragen aan het werkgeluk van onze 1100 medewerkers? We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ook al staat jouw vacature er nu niet tussen, je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Dan bellen we je sowieso om kennis te maken en te kijken of er mogelijkheden zijn.

Contact

Heb je vragen over werken bij Empatec? Onze HR afdeling helpt je graag verder. Je kunt mailen naar onze HR manager Sylvia Beintema via s.beintema@empatec.nl

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.