“Sjonnie pakt veel verschillende werkzaamheden op. En zijn plafond, dat is nog niet bereikt!”

Richard Louwsma – logistiek planner KBC Keukens en badkamers

Ontdek Empatec

Pastiel Re-integratie

Wij geloven dat er voor alle mensen een plek is op de arbeidsmarkt.

Pastiel begeleidt en ontwikkelt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam en regulier betaald werk. Pastiel verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt en weet als geen ander vacatures in ons werkgebied in één keer goed in te vullen. Verder kunnen wij jou helpen met sociaal verantwoord ondernemen, jouw sroi-invulling, personele vraagstukken, invullen van opleidingsprojecten, invulling geven aan de participatiewet.

Voor werkgevers

Via ons kun je gemotiveerde en ervaren medewerkers van Pastiel inzetten binnen jouw bedrijf. Ze zijn opgenomen in het doelgroepenregister. Wij zorgen voor de juiste invulling van een werkplek op het gebied van MVO. Deskundig en bewogen helpen we jou bij jouw case. Om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een juiste plek te geven. Verder zijn we gespecialiseerd in:

• Re-integratie
• Detachering
• Begeleid werken
• Activatie
• Werving en selectie
• Outplacement

Onze professionele jobcoaches en accountmanagers denken graag met jou mee!

P1020549 1024x768 1
Auke

Voor kandidaten

Ben jij op zoek naar werk? Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom je geen baan hebt. En ook veel factoren die werk vinden lastig maken. Hoe dan ook, samen met Pastiel ga je aan de slag om weer een nieuwe baan te vinden!

De Juiste plek

Bij Pastiel ben je op de juiste plek om werk te vinden! Maar ook om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn een re-integratiebedrijf en helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wil zeggen dat je wel kunt en wilt werken, maar werk vinden nog niet lukt. Met de aanpak van Pastiel kom je weer verder op jouw weg naar werk.

Zó werk het Pastiel traject!

Geïnteresseerd en

wil je meer weten?

Bel of mail met onze bedrijfsmanager Gerrit Cornelisse

Bel ons
Mailen
Jckl 15

Eigen initiatief

Onze jobcoaches van Pastiel zorgen voor deskundige begeleiding van zowel de medewerker als leidinggevende. Wij werken met de Eigen Initiatief Methode (EIM). Dit houdt in dat wij de werknemer coachen naar maximale zelfredzaamheid. Hierbij maken wij gebruik van een aantal tools. Deze zijn terug te vinden in een werknemers- en werkgeversmap. Hierin volgen wij de ontwikkeling van de werknemer. Ook staan hier tips en adviezen in voor jou als werkgever.

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten