Empatec Cases Werken bij Empatec

Werken bij Empatec

Passie voor mensen

De ‘Fryske Mienskip’ heeft een groot belang bij een economisch gezond bedrijf. Dat betekent voor iedereen die afstand tot de arbeidsmarkt heeft werk, inkomen, groei en zelfstandigheid betekent. Passie voor mensen is wat ons drijft. Daarvoor bieden wij in verschillende vakbedrijven zinvolle werkplekken waar mensen zich kunnen ontwikkelen.

Werken bij Empatec betekent werken met passie voor mensen. Medewerkers en kandidaten van trajecten leren op de werkvloer de competenties en vakvaardigheden. Op die manier bereikt degene zijn of haar ontwikkeldoel. Iedereen neemt hierbij actief deel aan het arbeidsproces.

Opleiding en ontwikkeling

Wij werken met standaard leerlijnen die opleiden tot bijvoorbeeld medewerker groenvoorziening, medewerker in de schoonmaak of lasser. En uiteraard kennen wij een uitgebreid leeraanbod op het gebied van VCA, heftruckopleidingen en andere projecten. We bieden ook hier niet alleen een opleiding aan, maar investeren vooral in de benodigde praktijkervaring op de werkvloer.

Naast de standaard leerlijnen ontwikkelen we graag samen met werkgevers leerlijnen op maat. Zo laten we ons leer- en ontwikkelaanbod maximaal aansluiten op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Wij werken hierin samen met ROC’s en opleiders uit de regio. Altijd met de nadruk op het leren in de praktijk.

Bedrijfscultuur

Wij zijn praktische doeners. Passie voor mensen is de drijfveer voor onze leidinggevenden, begeleiders van de medewerkers en de trajectdeelnemers. Werken bij Empatec is leuk en leerzaam. Wij werken samen aan dagelijkse verbetering, met respect voor elkaar en voor onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers

Met plezier op de werkvloer leveren we graag goede prestaties. Dat doen we binnen ons bedrijf voor de opdrachtgevers, maar ook op locatie bij diverse opdrachtgevers buiten Empatec. Het werk dat zij doen is specialistisch. Het zijn stuk voor stuk vakmensen. Met alle benodigde diploma’s en certificaten passend bij het vakgebied.

Bedrijfsgrootte

NV Empatec is een succesvolle en dynamische maatschappelijke onderneming met ruim 1.100 medewerkers uit de sociale werkvoorziening. Daarnaast werken er ruim 100 mensen in leidinggevende-, begeleidende- of staffuncties.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.