Empatec Cases Empatec Meubel zoekt een stagiair(e) Logistiek Management (MBO/HBO)

Empatec Meubel zoekt een stagiair(e) Logistiek Management (MBO/HBO)

Empatec Meubel maakt verschillende meubelen, van stoelen tot keukenblokken en van stapelbedden tot kasten. Al deze meubelen worden dagelijks door ons verpakt en gaan op transport naar onze klanten. Omdat wij de aankomende jaren gaan groeien in productie, willen wij ons gehele proces m.b.t. het verpakken van onze meubelen upgraden.

Heb je zin in het volgende:

  • Onderzoek doen naar het meest duurzame, efficiëntste, economisch aantrekkelijkst en meest circulaire manier van verpakken?
  • De manier van het verpakken van onze meubelen stevig onder de loep nemen?
  • Jouw manier beschrijven in een hand-out voor diverse medewerkers, zodat zij aan de slag gaan met jou aanbevelingen en de nieuwe manier van verpakken

Reageer dan direct!
Wij bieden je een stageplek waar je tevens je afstudeerstage kan doen. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de bovenstaande opdracht, rekening houdende met de punten die je voor je stage nodig bent en de aspecten die wij belangrijk vinden. De stageplek is per direct, bij voorkeur voor 4 dagen per week en/of met de start van het nieuwe schooljaar.


Bekijk hier de gehele vacature en reageer snel! Of solliciteer direct via onderstaande button:

Solliciteer nu!

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Martijn Feddema, HRM. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 0515 – 484 999 en/of stuur je CV en motivatiebrief naar m.feddema@empatec.nl.

Ken je iemand?
Ken je iemand die geschikt is voor deze vacature? Via de buttons hieronder kun je deze pagina delen.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.