Empatec Pastiel

Pastiel

We zijn een normaal bedrijf met bijzondere mensen. Dát is wat we zijn. Wij zijn het bedrijf dat in ‘Ús Fryske Mienskip’ inkomen, groei, identiteit en zelfstandigheid realiseert voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij op een economisch gezonde manier. Dat is wat ons drijft, waarvoor we het doen.

Wij zijn Pastiel en Empatec.

Onze eigenaren zijn de 10 meest westelijke gemeenten in Fryslân. Samen hebben zij de NV Empatec als uitvoeringsorganisatie voor de voormalige Wet Sociale Werkvoorziening en nu grote delen van de Participatiewet*. Wij voeren als bedrijf ons werk uit onder twee merken: Pastiel en Empatec.

Familie

Empatec en Pastiel zijn broer en zus. Verbonden door passie voor mensen. Onze centrale doelstelling is de ontwikkeling van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Pastiel benutten we optimaal de productiefaciliteiten van Empatec voor onze ontwikkel- en re-integratie doelen. En bij Empatec benutten we maximaal de kerncompetentie van Pastiel: ‘mensen dichter bij de arbeidsmarkt brengen en naar regulier werk begeleiden’.

De een kan niet zonder de ander. Wij geloven dat we alleen succesvol in onze missie kunnen zijn als we productie, ontwikkeling en re-integratie, zowel sociaal als economisch, haarfijn in elkaar vlechten. Alleen zo kan er maximale synergie ontstaan tussen de verschillende vakgebieden die nodig is om zoveel mogelijk mensen inkomen, zelfstandigheid, identiteit en groei te kunnen bieden. Dat is onze missie.

Bezoek de Pastiel website

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.