Empatec zoekt een meewerkend voorman Hoveniers

36 uur per week

Binnen Empatec Dienstverlening onderscheiden wij vier werkterreinen: Facilitaire Services, Hoveniers, Publieke Werken en Natuurbeheer. Wij komen graag in gesprek met mensen die belangstelling hebben voor de functie van meewerkend voorman. De functie is tijdelijk i.v.m. ziektevervanging, maar in ieder geval tot 1 november 2023, mogelijk langer.

Onze hoveniers, natuurbeheerders, stratenmakers, schilders, brugwachters en schoonmakers zorgen voor een groene, schone en duurzame woon- en leefomgeving in onze regio. Wij zijn trots op de resultaten die we hierin bereiken. Wij doen dat voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. Heb je affiniteit met deze werkzaamheden en met de WSW doelgroep? Heb je daarnaast ook ervaring met het begeleiden en aansturen van deze doelgroep en gaat dit je gemakkelijk af?

Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. 


Wat ga je doen?

Als voorman plan en verdeel je dagelijks de werkzaamheden op de afdeling. Je zorgt voor een goede aansturing van onze medewerkers en daarmee borg, bewaak en toets je de voortgang van de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Daarnaast help je mee om onze medewerkers te ontwikkelen. Je voert de administratieve werkzaamheden uit die nodig zijn bij het dagelijks aansturen en ontwikkelen van onze medewerkers.

Wat vragen wij?

Om bovenstaande functie succesvol in te kunnen vullen is het nodig dat je een vakgerichte opleiding hebt gevolgd in de groenvoorziening of dat je deze vakkennis door ervaring hebt verkregen.

Wij zoeken iemand met leidinggevende ervaring die plezier heeft in het werken met de WSW-doelgroep. Een zelfstandige, initiatiefrijke en inspirerende persoonlijkheid die actie durft te ondernemen en in staat is houding en gedrag van medewerkers en collega’s positief te beïnvloeden.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie (36 uur) in een maatschappelijke onderneming. Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In deze functie is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Meer over Empatec!

Wij zijn een organisatie waar mensen naar waarde worden geschat. Empatec kijkt naar wat mensen kunnen. En we geloven in werk. Empatec zet werk in om mensen te laten zien wat ze kunnen en vanuit daar te groeien. Het liefst naar reguliere bedrijven. Empatec heeft een plezierige en professionele werkomgeving, waar ruimte is voor echtheid en ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdelingsmanager Dienstverlening, Chris de Vries: 06 – 196 758 20. Sollicitaties graag uiterlijk 19 maart 2023 per e-mail sturen aan: c.de.vries@empatec.nl

Wil je nog meer over Empatec weten? Neem een kijkje op onze website voor mooie verhalen, klantreferenties en projecten. 

Lees hier alles over onze kernwaarden