Business Partner HRM Verpakken m/v

28 – 32 uur per week

Over Empatec

Empatec is een organisatie waar mensen naar waarde worden geschat. Wij kijken naar wat mensen kunnen en we geloven in werk. Empatec zet werk in om mensen hun eigen kracht in te laten zien en vanuit daar te groeien. Het liefst naar reguliere bedrijven. Empatec is een plezierige en professionele werkomgeving, waar ruimte is voor echtheid en ontwikkeling. Iedere dag opnieuw gaan we met opgestroopte mouwen aan de slag. Samen met onze collega’s, klanten en gemeenten. Op onze eigen manier. Vaak nét even anders, maar alleen samen zijn we succesvol. 

De afdeling Verpakken is gespecialiseerd in machinaal en handmatig productiewerk, zoals verpakken van o.a. voedingsmiddelen, assemblage, sorteer en andere werkzaamheden. In onze vestigingen in Sneek en Franeker, maar ook op locaties bij de klanten, werken in totaal bijna 300 mensen.

Wil je nog meer over Empatec weten? Neem een kijkje op onze website voor mooie verhalen, klantreferenties en projecten. 

Dit hebben wij nodig van jou als Business Partner HRM:

Als Business Partner HRM heb je een adviserende, faciliterende en ondersteunende rol en lever je op strategisch, tactisch en operationeel jouw bijdrage aan organisatieontwikkeling. 

De functie is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van onze ambitie. In een sterk veranderend speelveld is de ambitie onze activiteiten zo te organiseren dat we onze medewerkers duurzaam passend en zinvol werk kunnen bieden en ze tegelijkertijd optimaal kunnen inzetten voor onze opdrachtgevers. 

Als HR businesspartner ben je lid van het MT van Empatec Verpakken. Je draagt bij aan de professionalisering die nodig is om door te groeien naar het succesvolle bedrijf dat wij willen zijn. Dit bereiken wij als iedere medewerker met veel energie en plezier bij ons werkt. Jij spart met onze leidinggevenden en hebt aandacht voor onze medewerkers. 

Je HRM expertise heeft meerwaarde in het realiseren van de afdelingsplannen.  Als het nodig is stuur je scherp op het eindresultaat. Wat we ook belangrijk vinden is zelfreflectie en reflectie binnen het MT. 

Wat jij doet past altijd binnen de strategie van Empatec-Pastiel en met name van het vak bedrijf Verpakken!

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste dame of heer! Met een natuurlijk charisma en een sterke persoonlijkheid. Naast een HBO werk- en denkniveau ben je een ambitieuze potential binnen het HR vakgebied met meerdere jaren ervaring in een relevante HR-functie. Je manoeuvreert je met groot gemak tussen de verschillende disciplines en niveaus in de organisatie en beschikt over een scherp analytisch vermogen. Interne klanten ervaren jou als een professionele en kritische gesprekspartner.

Jij bent een energieke, zelfstandige en inspirerende persoonlijkheid die snel de kern van het probleem doorziet en actief zoekt naar bijbehorende oplossingen. Voel jij je betrokken bij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Oh, we hebben wel ambities en zoeken wel iemand die mee wil groeien en bouwen! 

Naast het feit dat jij je herkent in bovenstaande, beschik jij over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding en ben je in staat beleidsmatige werkzaamheden af te wisselen met werkzaamheden op uitvoerend niveau; 
  • Iemand die in staat is houding en gedrag van medewerkers en collega’s positief te beïnvloeden;
  • Een duidelijke visie op de ontwikkeling van het HRM vakgebied; 
  • Kennis en ervaring in het werken met de WSW doelgroep is een pre.

Wat heeft Empatec jou te bieden?

Wij bieden jou een uitdagende functie in een maatschappelijke onderneming met professionele, ondernemende en gezellige mensen, waarbij de kans op een vaste aanstelling tot de mogelijkheden behoort.  Je krijgt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze functie is voor 28-32 uur per week en is ingeschaald in schaal 10 van de WSGO. In deze functie is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei. We verwachten wat van je, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. 

Nieuwsgierig? 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met: Evert Visser, Bedrijfsmanager Verpakken: 06-83990248

Weet je het al?

Wij ontvangen dan graag uiterlijk woensdag 14 sept 2022 je brief en cv op het mailadres van Evert Visser: e.visser@empatec.nl 

Reageer snel!
Lees hier alles over onze kernwaarden

Wil je ook werk aan Empatec uitbesteden?

  • Hidden

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.