VACATURE

Empatec Beeldmerk

MAAKWERK zoekt:
Commerciële binnendienst medewerker!

Wil jij samen met onze accountmanager, de medewerkers van bedrijfsbureau en de productieleiding onze belofte aan de klant waarmaken? Wil je meer over Empatec en Maakwerk weten? Neem een kijkje op onze website voor mooie verhalen, klantreferenties en projecten! Bekijk vooral ook de filmpjes!

Onze commerciële binnendienst medewerker vormt de schakel tussen het bedrijfsbureau, accountmanager, productieleiding, leveranciers en klanten. Je werkt in een maatschappelijke onderneming waarbij onze medewerkers en doelgroep centraal staan, maar het behalen van onze NTW doelen is minstens zo belangrijk! Daarom willen we binnen Maakwerk onze klanten beter en sneller bedienen, maar ook nieuwe klanten binnenhalen. Dat is waar we naar toe willen roeien. De cultuur bij ons is informeel, we vieren successen, we hebben oog voor elkaar, maar we spreken elkaar ook aan als dat nodig is!

De functie van commerciële binnendienst medewerker is een combinatie van commerciële, administratieve- en coördinatietaken. Denk aan het voeren van verkoopgesprekken via telefoon of email, advisering van klanten, meewerken aan verkoop- en marketingacties, opstellen en invoeren van offertes en orders en monitoren klanttevredenheid. Daarnaast ben je de spin in het web om al jouw interne collega’s mee te nemen in het traject van het waarmaken van onze klantbelofte!


Hoe zit het met jouw talenten en drijfveren? Kun je die kwijt in deze functie?

We horen graag hoe het zit met jouw doelgerichtheid, pragmatisme, creativiteit, onafhankelijk denken en handelen, besluiten nemen, energie en actie, verantwoording en leiderschap! Neem ons mee in jouw motivatie wat jij voor ons kan betekenen.

Geïnteresseerd?
Dan willen we graag met jou in gesprek komen om over deze vacature te praten! Om zo te verkennen of we elkaar leuk en goed genoeg vinden!

Wat heeft Empatec jou te bieden?
Een leuke werkplek bij een maatschappelijke onderneming. Je komt bij ons niets tekort. Je krijgt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We verwachten wat van je, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de WSGO (max € 3732 bruto).

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op met Johannes Brinksma, Bedrijfsmanager Maakwerk. 06-48511285.

Weet je het al?
Mail dan jouw motivatie en CV naar e.pijpers@empatec.nl. Dit kan tot en met 18 mei 2023. De gesprekken vinden plaats op woensdag 24 mei. Reacties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen

Empatec | Wij zijn een organisatie waar mensen naar waarde worden geschat. Empatec kijkt naar wat mensen kunnen. En we geloven in werk. Empatec zet werk in om mensen te laten zien wat ze kunnen en vanuit daar te groeien. Het liefst naar reguliere bedrijven. Empatec heeft een plezierige en professionele werkomgeving, waar ruimte is voor echtheid en ontwikkeling.

Pastiel | Het leukste re-integratiebedrijf van Friesland én onderdeel van het totale Werkleerbedrjif N.V. Empatec. Wij werken dagelijks vanuit 3 locaties met ongeveer 35 collega’s aan het activeren, bemiddelen en begeleiden van zo’n 1.000 personen per jaar. Wij hebben korte lijnen en een nononsens cultuur. Elke kandidaat voor ons Werkleerbedrjif begint bij Pastiel en wij bieden voor iedereen een perspectief, zodat eenieder duurzaam kan deelnemen in onze maatschappij. Onze werkwijze is hierop ingericht, want wij geloven in werk.

Empatec is decentraal georganiseerd en kent zes vakbedrijven met elk hun eigen Management Team. Zaken die efficiënter centraal georganiseerd kunnen worden zijn ondergebracht in de centrale stafdiensten. HRM centraal werkt voor alle vakbedrijven, Pastiel en de ondersteunende diensten en alle doelgroepen van onze organisatie.

Wil je nog meer over Empatec weten? Neem een kijkje op onze website voor mooie verhalen, klantreferenties en projecten.

Maakwerk Incl Slogan

Wij werken voor en samen met:

“Een combinatie van gunnen en professie.”

Lees de ervaringen van onze klanten