Empatec Over Empatec Vakbedrijven Empatec Metaal

Empatec Metaal

Wij zijn ijzersterk.

Empatec Metaal is een gerenommeerd metaalbedrijf met klanten in binnen- en buitenland. In alles wat wij doen geloven wij in de kracht en de mogelijkheden van mensen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons voorop. Wij werken samen. Als partner met onze opdrachtgevers. Empatec Metaal doet meer dan alleen productiewerk. We denken graag mee. Over engineering. Over hoe we een idee of een product kunnen doorontwikkelen, bewerken, ontwerpen en produceren in onze metaalfabriek. Daar zijn we ijzersterk in.

Laat hieronder je gegevens achter voor vragen over Empatec Metaal:
Neem contact met mij op

Bijzonder

Empatec Metaal werkt met ijzersterke en bijzondere werknemers. Niet iedereen heeft de volledige loonwaarde of kan de prestatie leveren die in het reguliere bedrijfsleven wordt verwacht. Maar alle mannen en vrouwen leveren 100% van wat ze kunnen bijdragen. Mooi toch?! Daar leven wij voor!

Specialisatie

In heel Nederland leveren we voor lasopleidingen NIL werkstukken (autogeen, booglassen met beklede electrode, MIG/MAG lassen en TIG lassen) uit voorraad. Empatec Metaal is daarnaast specialist in behuizingen voor industriële toepassingen, van besturingskasten tot hondenpoepcontainers. Deze leveren we geheel volgens specificaties in kleine en middelgrote series. Daarvoor beschikken we over een uitstekend uitgeruste plaatwerkerij voor verwerking van plaatwerk tot en met 4 mm dikte en lichte constructies.

Machinepark

Onze apparatuur bestaat o.a. uit een Trumpf Trupunch 1000 ponsnibbelaar, een nc ponsmachine en CNC kantbanken tot 3000 mm en 130 ton. We voldoen aan het kwaliteitssysteem ISO 9001-2015.

De Open Arm

De Open Arm van Empatec Metaal is een greeploze deurklink. Een setje van 2 opzetstukken waarmee u de deur zonder huidcontact van de hand kunt openen en sluiten. Optimale hygiëne dus. Deze set monteert u eenvoudig op de bestaande deurklink.

Bestel De Open Arm (tot 50 stuks)

Aanvraag offerte vanaf 50 stuks

Wat een gedoe! Ik wil graag gebeld worden!

 

 

 

Set van 2 stuks. Verkrijgbaar in original getrommeld aluminium en met kantelstop in geborsteld RVS.
De armklink monteer je eenvoudig en snel op je bestaande deurklink. Bekijk hier hoe het werkt..


 

Dit zijn onze partners:

                                         

            

                 

Meer informatie over Empatec Metaal?

Mail verkoop.metaal@empatec.nl en als dat teveel gedoe is: vul hieronder je gegevens in, dan bellen we jou (zo zijn we dan ook wel weer):
Ik wil graag gebeld worden

 

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.