Empatec Over Empatec Vakbedrijven Empatec Kas

Empatec Kas

Een Empatec-tomaat smaakt super goed!

In onze Empatec Kas kweken wij op duurzame wijze cherry- en snacktomaten. Wij werken exclusief voor Smeding Groenten en Fruit die de tomaten onder de merknaam Mijnboer en Alle Dag Vers aanbiedt. Met recht durven wij te zeggen dat we hét smaak- en duurzame belevingscentrum zijn in Noord-West Fryslân waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Cherry-  en snacktomaten

Voor de teelt van onze tomaten gebruiken we onder anderen biologische bestrijders en zo weinig mogelijk gewasbeschermingsmiddelen. Onze zoete cherrytomaatjes smaken daarom zoals ze heten; lekker zoet en een feest in elke salade. De snacktomaten hebben een knapperige bite en lekker om zo op te eten op alle tijdstippen van de dag. Wij kunnen met recht en trots zeggen dat een Empatec ‘Supergoed’ smaakt. De belangrijkste afnemers van Smeding bevinden zich in de foodservice. 

Kas

Wij leveren onze tomaten met het keurmerk Certificaat GlobalGap 2019 en voeren het Certificaat PlanetProof 2019-2020. In de kas werken mensen uit de Participatiewet; dit kunnen medewerkers zijn die een vaste plek hebben maar daarnaast is onze kwekerij ook als opstap naar het reguliere bedrijfsleven. Samen zorgen we ervoor dat het teeltproces van de tomaten tot een smakelijk eindproduct leidt. Alleen op die manier staan wij garant voor een tomaat die het merk Mijnboer en Alle Dag Vers verdient.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze kas kunt u bellen of mailen met bedrijfsmanager Johan Kuipers: 06 – 209 699 64 / J.Kuipers@Empatec.nl.

Kwekerij ‘It Wiid’
Gernierswei 23/a
9043 VX  Wier
T: 0518 46 23 16

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.