Empatec Over Empatec Vakbedrijven Empatec Facilitaire Services

Empatec Facilitaire Services

 

Dat klusje klaart Empatec

Schoonmaken is een vak op zich. En dat kán Empatec Facilitaire Services! We zitten niet bepaald stil. Empatec doet de schoonmaak van het gemeentehuis van Súdwest-Fryslân, diverse sanitaire panden in jachthavens, kantoren, productiehallen en openbare toiletten. Ook hebben we een wasserij waar Empatec handoeken en kleding wast voor bijvoorbeeld sportverenigingen.

Samenwerkingen die best bijzonder zijn

Empatec heeft een mooie samenwerking met Stichting Odyssee in Sneek. Waar Empatec de scholen schoonmaakt. Odyssee biedt openbaar onderwijs voor alle leerlingen, van zeer moeilijk lerend tot hoogbegaafd. Een passende samenwerking!  Met de professionele schoonmaakbedrijven zoals Van Dijk en De Boer en Rooth Multiservice werkt Empatec ook op een bijzondere manier mee samen. Onze medewerkers hebben hier kans op een leer- en werktraject.  Mensen die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, krijgen zo een kans op een reguliere baan. En meer mogelijkheden voor ontwikkeling.

Lees hier de column van Ad Ton. Facilitair manager bij Stichting Odyssee

Contact

Jouw pand ook blinkend schoon? Bel dan snel of stuur een mailtje naar onze accountmanager Susanne. Ze belt je snel terug s.poiesz@Empatec.nl | 06 – 438 386 36. 

Of vul hier je gegevens in, dan belt Susanne je zo snel mogelijk terug.

Lees hier het verhaal achter onze medewerkers

9 vakbedrijven: ook in te zetten voor jouw bedrijf!

Bij Empatec staat het produceren van diensten en producten die voor onze klant toegevoegde waarde hebben centraal. Dat doen we met een moderne infrastructuur in 9 vakbedrijven. Daarbij leveren wij hoge kwaliteit. Onze vakbedrijven hebben dan ook alle benodigde certificeringen en keurmerken.

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.