Empatec Opdrachtgevers Vakbedrijven Werken op locatie

Werken op locatie

Wij zijn goed in teamverband.

Heeft u specifieke werkzaamheden die plaatsvinden in een productieomgeving of in een productie-ondersteunde omgeving? Wij gaan graag de uitdaging met u aan om ‘werken op locatie’ binnen uw bedrijf te organiseren. Ons team van medewerkers blijft in dienst van Empatec zodat u als werkgever geen last heeft van vaste arbeidscontracten. U heeft werk; wij het juiste team.

Werken op locatie is inmiddels een aanvulling op het dienstenpakket van Empatec en bij verschillende bedrijven in de regio al ingeburgerd. In samenspraak met u als klant gaan we op zoek naar de juiste invulling van uw productievraag. Wanneer deze werkzaamheden aansluiten bij onze medewerkers, stellen wij een team vast. Dit kan zowel met een leidinggevende van Empatec zijn of een leidinggevende van uw bedrijf.

Werken op locatie betekent voor u:

  • Flexibiliteit;
  • Logistieke voordelen;
  • Financiële voordelen (besparing op Total Cost of Ownership);
  • bewaking van de kwaliteit in eigen huis;
  • inzet van het huidige specialistisch personeel op werkzaamheden met een hogere toegevoegde waarde.

Een win-winsituatie. Werken op locatie is een kans voor alle betrokken partijen:
1.  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans om regulier werk te doen bij een reguliere werkgever.
2. bedrijven hebben de kans om werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kostentechnisch kan het interessant zijn om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten via ‘werken op locatie’.

Bel mij terug

Wilt u ook werk aan Empatec uitbesteden?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte worden gehouden over Empatec en de verschillende vakbedrijven? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u regelmatig Empatec nieuws kunnen mailen.